Ne extindem afacerea in Cluj, inaugurand doua showroomuri, in parteneriat cu producatori de varf: Kerama Marazzi si Porcelanosa

Joi, 10 mai, am inaugurat noul showroom din strada Bucuresti nr. 89, Cluj-Napoca, realizat in colaborare cu Kerama Marazzi. La eveniment au participat peste 100 dintre cei mai cunoscuti arhitecti din Cluj, alaturi de conducerea celor doua firme.

Ivan Sharipov, Export Director Kerama Marazzi si Dragos Bonea, Director General Delta Studio

Delta Studio importa produse de varf realizate de Kerama Marazzi, fabricile din Rusia ale grupului Marazzi, cel mai cunoscut producator de placi ceramice la nivel mondial. Produsele sunt create conform celor mai noi tendinte in design si tehnologie. Preturile sunt accesibile pietei din Romania, datorita costurilor de productie (in special materie prima si energie) mult mai competitive in Rusia comparativ cu UE. Diferenta de pret pentru produse absolut similare este de 30-40%, suficient pentru a se incadra in bugetele romanilor, aspect ce ii multumeste in mod special pe arhitecti, dandu-le posibilitatea sa implementeze proiecte de design interior conform dorintelor, depasind restrictia impusa de bugetul disponibil.

Noile placi Carpet de 240×120 cm

Dragos Bonea, director general Delta Studio, a declarat:

„Sunt foarte multumit de rezultatul parteneriatului pe care l-am dezvoltat in ultimii 3 ani cu Kerama Marazzi. Una dintre directiile de actiune in cadrul acestui parteneriat este deschiderea unei retele de showroomuri exclusive Kerama Marazzi, printr-un proiect de investitie comun in valoare de peste un milion de euro, care se va desfasura pe parcursul a 3 ani. Prima locatie inaugurata in toamna anului trecut in Bucuresti a fost un real succes, acum o inauguram pe cea din Cluj, considerand Clujul al doilea oras dupa Bucuresti din punctul de vedere al potentialului pietei imobiliare si vizam inca 10-12 orase.”

Echipa Delta Studio Cluj-Napoca

Un parteneriat similar se dezvolta cu grupul spaniol Porcelanosa, care se adreseaza segmentului de lux. Dupa inaugurarea in aprilie 2018 a primului showroom Porcelanosa din Bucuresti, se lucreaza la urmatorul showroom, cel din Cluj-Napoca, ce va fi inaugurat in luna iunie 2018.

Cei interesati pot vizita noul showroom Delta Studio monobrand Kerama Marazzi pe str. Bucuresti nr. 89, Cluj-Napoca.

Mai multe imagini de la eveniment aici.

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.