Modelele inovatoare pun în lumină materialele naturale de la L’Antic Colonial la cea de-a XXII-a Expoziție

L’Antic Colonial aduce laolaltă din nou arhitecți și designeri de interior profesioniști sau pasionați ai amenajărilor interioare pentru a vizita showroom-ul său reamenajat, echipat cu cele mai noi modele ale sale în ceea ce privește podelele din lemn natural, mozaicuri și pietre naturale pentru cea de-a XXII-a Expoziție Internațională a Grupului PORCELANOSA. De-a lungul celor 6 spații semnate de autori, de această dată proiectate de nume de renume, cum ar fi Francesc Rife Studio, Piet Boon, Cardete & Huet Architects, Jestico + Whiles, Sanahuja & Partners și Helmut Jahn. Am avut ocazia de a admira aplicații din materiale naturale în băi, holuri, dormitoare și toate tipurile de modalități.

Design și materiale inovative în Colecția de Mozaic Adagio

Una dintre cele mai atractive modele în rândul vizitatorilor au fost noile mozaicuri Adagio, fabricate în întregime din rășină. Această propunere originală extinde gama de materiale alese de firmă pentru realizarea mozaicurilor sale inovatoare, se pot găsi printre cele din lemn masiv, piatră naturală, ceramică, sticlă sau metale diferite.

Formatul original al plăcuțelor pătrate este prima caracteristică care iese în evidență în colecția Adagio, prezentate în două modele diferite. Adagio Trapezio, cu plăcuțe pătrate smălțuite trapezoidal și Adagio Essagono, într-un format hexagonal. În ambele cazuri, relieful rafinat de piese mici produc o fază de textură, formă și umbră, atingând un rezultat inovativ și atractiv în spațiile interioare în care sunt folosite ca fnisaje aceste mozaicuri.

Modelele sunt disponibile în patru culori diferite: argintiu, aluminiu, bronz și auriu.

Ramón Esteve este prezent din nou în peisajul expozițional de la L’Antic Colonial, și mai precis, într-o zonă exclusivistă dedicată design-ului noilor modele ale Colecțiilor Faces și Minim bathroom equipment.

Colecția Faces este caracterizată prin dimenisunea sculpturală pe care o poate adopta pentru fiecare element. Colecția este compusă din diferite lavoare confecționate dintr-un singur bloc de marmură naturală, cu versiuni de free-standing, integrat, din blat sau suspendat la perete. O colecție completă cu oglinzi luminate și acoperite cu piatră naturală, toate împreună urmând conceptul unei rețele fațetate ce creează intersecții între ele.

Pe de altă parte, colecția Minim este caracterizată prin puritatea ei formală și design monolitic acoperit în piatră naturală. Diverse aranjamente pot fi adoptate: de la un compartiment de depozitare în care pot fi integrate un lavoar sau un blat.

Iată un ambient în care lavoarele Faces se integrează minunat împreună cu Old Beige și Newport Beige de la Venis!

Faces și Minim sunt disponibile în patru tipuri de piatră naturală: Bianco Athenas, Crema Italia, Grey Stone și Brown Stone.

Terma Space – Un alt spațiu de autor semnat de Ramón Esteve.

Produsele se pot achiziționa prin magazinele DELTASTUDIO.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.