Mobilier pentru terase

Odata stabilit stilul in care vreti sa va amenajati exteriorul, mai departe ramane sa va hotarati ce mobilier pentru terase va doriti!

Mobilierul constitue unul din elementele care ambienteaza atmfosfera unei terase. Fie ca optati pentru un ceai in gradina locuintei voastre si va sunt necesare un set de scaune si masa, sau agreati petrecerea unui timp mai indelungat intr-o amenajare tip lounge,  producatorii de mobilier special de terase precum Varaschin, Atmosphera sau Expormim va ofera variate solutii in trendurile actuale.

Varaschin

25 - vraschin - tibidabo

Albul și formele pieselor de mobilier se proiectează frumos pe fondul verde al vegetației, cu un aspect imaculat și elegant.
Prin gruparea a diferite elemente de mobilier, scaune, canapele, mese, se pot percepe zone delimitate prin o astfel de aranjare.
Materialele folosite sunt țesături, din metal, fibre artificiale, iar în unele cazuri, toate concepute pentru a dura în timp și să reziste la diferite tipuri de vreme.

29 - vraschin - tibidabo

De inspirație din trăsurile cochete ale epocilor trecute, unde prelata de acoperire a acestora se rabătea, acest ansamblu cu canapea Arena de la Varaschin, creează senzația de culcuș – ca loc de lectură și relaxare în grădina particulară a unei vile.
Forma aceasta permite de asemenea umbrirea și filtrarea luminii puternice de vară, cât și o prin pânzele montate pe cadru metalic flexibil ce se pot rabate.

arena_54_55_b - varaschin arena - relax bed

Formele extravagante ale mobilierului, cu rol de a „cuibări” momente de relaxare și petrecere a timpului în aer liber, se mulează perfect pe peisajele picturale ale naturii. Deosebit de elegante prin rafinamentul în care este realizată țesătura de „harpa” după forma structurii metalice fine, acest mobilier nu poate fi scos din contextul familiei sale, având farmec împreună: masă, scaune, canapea.

l_Tibidabo_Loveseat_4 - varaschin 3

Atmosphera

prodotti-113174-rel24a41d04750c4d0f89448127bf415680 - athmosphera twiga

O terasă deschisă, dar în același timp care induce starea de acoperire prin rezolvarea ingenioasă a unei separări printr-o țesătură rafinată ca un joc de pânză. Aceasta permite delimitarea unor spații, dar în același timp permite continuitate și un joc intersant al țesăturii ăn lumină și al umbrei acesteia.
Mobilierul Twiga de la atmosphera este cel care se așează armonios împreună în acest cocon țesut. Comunicarea dintre multiplele module Twiga și alternarea cromatică dintre alb și maron al materialului împletit din care sunt compuse, fac ca imaginea de ansamblu să fie una feerică cu accente naturale pământii.

prodotti-113174-rela16589fcc9e04c7eae8e06a5a6dd86c0 - athmosphera - twiga

Outdoor-Twiga-Sofa - Atmosphera

În aceeași notă concordantă de subliniere a peisajului, putem observa cum inserțiile de materiale care compun terasa sunt orizontale și line precum fundalul apei.
De asemenea cel care reușește să dea tușa care face diferența este mobilierul special conceput pentru terase, care poate fi folosit pentru locuri private, intime și dedicate relaxării.

Capture - atmosphera delfino 2 Capture altea varaschin 1 Capture altea varaschin 2 prodotti-11699-rel-67569 - atmosphera delfino prodotti-11699-rel-67570 - athmosphera delfino

Expormim

eeee errrrr imagen341m expormim imagen348meee

Mai multe imagini pentru Expormim, regasiti intr-ul alt articol al nostru, aici.

*Produsele pentru terase mai sus mentionate se pot comanda in magazinele Delta Studio.

Stay tuned pentru un urmator articol legat de iluminatul la exterior! 😉

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.