Nou: Călătorie virtuală în celebrele Showroom-uri Porcelanosa din Spania

După o inaugurare spectaculoasă în cadrul celei de-a XXVII-a Expoziții Internaționale Porcelanosa Grupo, showroom-urile companiei din Vilareal, Spania au rămas temporar inaccesibile. Inspirate de naturalețe și modelate sub căldura luminii mediteraneene, noile serii dezvoltate de companie transmit noblețe și optimism, resurse inepuizabile care vor susține revigorarea spațiului iberic.

Grație tehnologiei, ambientele nou create pot fi acum explorate virtual

Porcelanosa Grupo, actor de talie mondială în dezvoltarea de produse și sisteme pentru amenajări și arhitectură, își înnoiește în fiecare an seriile de produse și ambientele din showroom-urile celor opt companii ale grupului: Porcelanosa, Venis, Gamadecor, Krion, L’Antic Colonial, Noken, Urbatek, Butech. Acestea prezintă specialiștilor cele mai recente inovații în materie de tehnologie și estetică, în acord cu cerințele contemporane.

XTONE-Mosa-TopoNylo-Noir-Urbatek-Porcelanosa-2

Universul de forme și posibilități explorat în acest an de companie este adus aproape publicului în această perioadă prin tururile virtuale dezvoltate de brandurile grupului.

Toate colecțiile sunt oferite publicului din România prin Delta Studio, Porcelanosa Grupo fiind unul dintre partenerii principali ai companiei.

1. Porcelanosa – natura continuă să inspire colecții spectaculoase

În spiritul eleganței cu care ne-a obișnuit, Porcelanosa aduce în acest an modele unice inspirate de piatră naturală, marmură sau lemn. Produsele explorează infinitatea de texturi și nuanțe regăsite în natură, redând minuțios granulația rocilor sau fibra lemnului, în finisaje mate sau lucioase. Plăcile decorative cu un relief fin și geometrii atente îmbogățesc posibilitățile decorative, completând formatele de dimensiuni ample (până la 120 x 120 cm) prevăzute pentru finisarea suprafețelor.

Te invităm să călătorești în continuare prin noile ambiente create de brand în acest an.

Foto Tur Porcelanosa

Explorează virtual Showroom-ul Porcelanosa din Vilareal, Spania.

Porcelanosa este una dintre primele companii spaniole de producție a ceramicii care a fabricat plăci realizate din pastă albă, cu performanțe tehnice superioare, valorificând inovațiile tehnice ale momentului. De la înființarea acesteia în 1973, compania a rămas fidelă celor patru principii de bază: inovație, calitate, design și tehnologie. Pe baza acestora, Porcelanosa a reușit să se ridice peste așteptările pieței și și-a extins afacerea la nivel global.

Atunci când Porcelanosa a intrat în sectorul de afaceri spaniol, compania a adus un nou mod de realizare, utilizare și branding al plăcilor ceramice. Astfel, acestea s-au transformat dintr-un simplu material de construcție într-un element esențial în decorul locuinței.

Finețea, luminozitatea și perfecțiunea finisajelor realizate redau exclusivismul și fascinația pieselor de porțelan chinezești ale dinastiei Ming. De aici a început totul. Un brand și un imperiu al ceramicii. Până în ziua de astăzi.

Iată ce noutăți ne-au atras atenția și vom expune în curând în showroomul nostru principal:

Colecția de gresie și faianță FONTANA

Colecția de gresie și faianță FONTANA Porcelanosa Grupo

Luminozitatea plăcilor și albul pur dau spațiilor senzația de spațialitate.

Inspirată de noblețea marmurei, seria Fontana este ideală pentru crearea unor ambiente luminoase și rafinate.

DECO FONTANA 59.6X150 (A)

Faianța decorativă Fontana de 59,6×150 cm amintește de mozaicurile Romei antice.

Faianța Marmi China XXL și Spiga Marmi China XXL 

Faianța Spiga Marmi China XXL

Noile formate mari de faianță de 59,6×150 cm permit crearea de ambiente contemporane, uniforme, fără întreruperi.

2. Venis – mereu în contact cu natura

Păstrând standardele ridicate ale companiei și natura ca sursă de inspirație, noul showroom Venis inaugurat în ianuarie mizează pe un design în acord cu cele mai noi tendințe.

Colecțiile noi sunt expuse în formă de ambiente inspirate de culturi și senzații diverse: o călătorie în munții din Menorca, ascultând vântul insular, apoi o fugă în Ubud, în inima Baliului, într-o meditație aducătoare de liniște și energie, și brusc o plimbare pe străzile agitate din New York, printre clădiri înalte, până la un loft urban creat ca refugiu absolut.

Foto Tur virtual Venis Porcelanosa Grupo

Explorează virtual Showroom-ul Venis din Vilareal, Spania.

Iată ce noutăți ne-au atras atenția și vom expune în curând în showroomul nostru principal:

Gresie și faianță Verbier 

Verbier - gresie cu aspect de piatra naturala Venis Porcelanosa Grupo

O serie ce redă într-un realism absolut efectele trecerii timpului asupra rocilor naturale.

Thao Verbier Dark

Faianța Thao Verbier Dark de 59,6×59,6 cm creează efecte optice inedite.

Gresie și faianță Persa 

O colecție ce redă frumusețea pietrei naturale în trei nuanțe diferite. Relieful este redat cu minuțiozitate pe toată suprafața plăcii, ceea ce creează un efect intensificat, atât pe perete, cât și pe pardoseală. Senzația pe care o produce este inegalabilă și se apropie puternic de farmecul ardeziei.


3. Gamadecor – când mobilierul întâlnește cele mai noi tehnologii

Foto Tur virtual Gamadecor Porcelanosa Grupo

Vizitează virtual Showroom-ul Gamadecor din Vilareal, Spania.

Showroomul de mobilier de lux Gamadecor a fost înnoit complet în luna ianuarie 2020, cu cele mai noi colecții. Mobilierul de bucătărie este disponibil în noi finisaje în tendințe: Cool, Graffiti, Bottle, Cúrcuma, Curry, Orégano, Safran și Nogal Moon, menite să aducă o notă specială bucătăriilor de astăzi.Mobilier de bucatarie Gamadecor - cocina-acabado-bottle

Și mobilierul de baie are noi colecții, între care se distinge Side, o compoziție simetrică adaptabilă în diferite dimensiuni și disponibilă în finisaje variate.Mobilier de baie Gamadecor - Side-Marea-Mate

Mobilierul de baie Radio se distinge prin colțurile rotunjite și designul minimalist.Mobilier de baie Gamadecor Radio-olmo-Dark

Mobilierul de baie Gap este numit astfel deoarece tradiționalul sertar este înlocuit de un raft. Rama metalică îi creează un aer minimalist, potrivit unei băi în stil industrial.Mobilier de baie Gamadecor - Gap

Gamadecor oferă acum și soluții pentru living, cu mobilier cu design modular și noua colecție de canapele NAP.

Canapele Nap Gamadecor

4. Krion – solid surface de ultimă generație 

KRION™ este denumirea pentru materialul solid surface de ultimă generație dezvoltat de Porcelanosa Grupo. Compania KRION™ dezvoltă în permanență soluții noi, ecologice, în acord cu cerințele tot mai exigente ale constructorilor și arhitecților. Noile soluții Fitwall™ și Krion Shell® garantează calitatea, estetica și rezistența proiectelor.

Foto Tur virtual Krion Gamadecor Porcelanosa Grupo

Fitwall™ este o colecție de panouri decorative create din minerale, care permit amenajarea facilă și igienică a spațiilor.

Krion-Fitwall-Porcelanosa-1

Design sustenabil, prietenos cu mediul, plus funcționalitate.

Krion Shell® este compus din două straturi: cel interior este fabricat din minerale (carbonat de calciu) și BioResina și folosește materiale reciclate în compoziție, iar stratul exterior are o consistență solidă și omogenă și e creat din trihidrat de aluminiu și pigmenți.

Krion Shell

5. L’Antic Colonial – frumusețea naturii este irepetabilă  

Showroomul L’Antic Colonial este o pledoarie pentru splendorile naturii – compania produce o gamă largă de soluții exclusiviste, 100% naturale: lemn, piatră, mozaic, ceramică.

Foto Tur virtual Antic Colonial Porcelanosa GrupoÎn 2020, sub egida Altissima Stone, brandul a adăugat 68 de noi piese exclusiviste în portofoliu, între care: marmură, onix, granit, cuarțit și calcar.

Altissima-Stone-Antic-Colonial-Porcelanosa-1-1

6. Noken – noi experiențe Wellness

Noken, specialistul în echipamente pentru băi, expune noi colecții inspirate de angajamentul său WaterForest – produsele dezvoltate sub această inițiativă încurajează folosirea responsabilă a apei, reducerea emisiilor CO2 și permit economisirea apei cu până la 89%, fiind potrivite pentru proiectele internaționale de construcție sustenabile (LEED și BREEAM).

Foto Tur virtual Noken Porcelanosa Grupo

Vizitează virtual Showroom-ul Noken din Spania.

Printre inovații se numără colecția de mobilier și blaturi de baie Oxo. Bateriile ECO susțin reducerea consumului de apă, limitând consumul cu până la 5 litri/ minut.Encimera-OXO-Noken-Porcelanosa

Touch&Feel este un nou sistem de duș creat cu tehnologie 4.0 – utilizatorul poate schimba sau combina diferitele funcții printr-un singur buton: modul „ploaie” poate fi folosit simultan cu modul „cascadă”, transformând dușul într-o experiență Wellness.

7. Urbatek – plăci ceramice de până la 154×328 cm

Foto Tur virtual Urbatek Porcelanosa Grupo

Vizitează virtual Showroom-ul Urbatek din Spania.

Responsabilă de cele mai inovatoare colecții de gresie porțelanată tehnică, Urbatek fabrică plăci ceramice supradimensionate, ce surprind prin caracteristicile avansate și formatele ample. Noile colecții din showroom sunt versatile și se inspiră din splendoarea marmurei. De la tonuri deschise de alb la negru închis, formatele se adaptează oricărui tip de proiect.

XTONE Carrara White – plăci de gresie de 150x150 cm și 150x300 cm

XTONE Carrara White – plăci de gresie de 150×150 cm și 150×300 cm

Toate produsele Porcelanosa Grupo sunt disponibile prin Delta Studio. 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.