Mobilier din gama Exclusive la prețuri reduse până la 55%

Suntem bucuroși să vă prezentăm campania de lichidare din gama Exclusive, care va avea loc între 15 septembrie și 15 noiembrie.

Campania aduce în prim plan brand-urile Poliform și Arketipo, două brand-uri foarte îndrăgite, cu o tradiție și o istorie impresionantă. Ambele sunt definite prin rafinament și inovație. De asemenea, acestea dictează trend-urile în industria designului interior, fiind apreciate la nivel mondial. Atât brand-ul Poliform, cât și Arketipo, se remarcă la cele mai importante târguri de specialitate din domeniu, precum Salone del Milano, impunând un standard de calitate greu de egalat.

Pentru iubitorii de design de înaltă calitate, campania de lichidare reprezintă oportunitatea de a achiziționa piese de mobilier de lux, la prețuri reduse până la 55%, showroom-ul nostru principal urmând să capete o nouă înfățișare cu alte produse de top.

  • POZA

Campania cuprinde piese de mobilier pentru diferite spații precum living, dormitor și bucătărie, care vă vor ajuta să vă înscrieți amenajarea într-un stil modern și elegant, la un preț foarte avantajos.

În campanie se regăsesc mai multe tipuri de produse, de la paturicanapelebiblioteci și dressing-uri, până la multiple opțiuni pentru a obține casa visurilor dumneavoastră.

Primul brand, Poliform este un partener Delta Studio de 5 ani. Acesta explorează diferite opțiuni estetice și compoziționale și propune soluții de amenajare diverse, care cuprind elemente pornind de la biblioteci până la dulapuri, de la canapele la mese, de la paturi la mobiliere complementare.

  • POZA

Poliform este întotdeauna în căutarea unor soluții inovatoare care răspund nevoilor unui public divers și pot anticipa tendințele locuirii contemporane. Gama Poliform vă permite să decorați orice cameră a casei, de la camera de zi până la un dormitor cu totul avangardist.

Dintre cele mai renumite și apreciate produse Poliform, se disting sistemele modulare, precum dulapurile sau bibliotecile, care oferă o libertate deplină de compoziție, asigurând în același timp versatilitate și fiabilitate maximă. Poliform acordă cea mai mare atenție alegerii materialelor și texturilor de cea mai înaltă calitate, o condiție esențială pentru caracterul estetic distinctiv al colecțiilor sale, precum și pentru fiabilitatea binecunoscută și durabilitatea extraordinară a produselor sale.

  • POZA

Cel de-al doilea brand de la care puteți achiziționa piese de mobilier de lux este Arketipo, un partener Delta Studio de 4 ani. Cu sediul central în Florența, acesta este ghidat în noua eră, cu o bogată moștenire culturală italiană. Efervescența culturală a orașului, industria modei, personalitatea, viziunea, trend-urile, totul a contribuit la definirea identității brand-ului, din punct de vedere profesional.

Etosul Italian al designului și culturii este propagat în noile medii, pe care clienții Arketipo din întreaga lume le împărtășesc. Logo-ul reflectă acest stil, cu o adnotare importantă, adăugarea cuvântului Firenze. Acesta reiterează filozofia Arketipo, modul în care acest brand privește spre trecut, pivotând constant către nou.

Precum sugerează și numele, produsele Arketipo se disting prin siluete arhitecturale, forme asimetrice și combinații de materiale deosebite. Arketipo nu se sfiește să exploreze noi direcții de creație, dând dovadă de curaj și îndrăzneală la fiecare colecție lansată.

Puteți vedea produsele la promoție aici:

https://www.deltastudio.ro/lichidari-lux

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.