Lichidare de stoc la ansamblul TV al brandului de lux Poliform

Poliform este un brand de mobilier exclusivist din Italia, care se remarcă prin calitatea excepțională, finisajele de top și tehnologiile inovatoare în designul pieselor de mobilier. Fondată în anul 1970, Poliform este o companie care a dat dovadă de tenacitate în păstrarea standardelor foarte înalte, iar această perseverență a propulsat-o în top 3 branduri de mobilier din întreaga lume, păstrându-și de-a lungul anilor prestigiul.

Venim în întâmpinarea ta cu o reducere de 77% la ansamblul TV din colecția Quid de la Poliform care are acum un preț nou de 18 564 lei, redus de la 80 918 lei, cu TVA inclus. Te invităm să citești în continuare mai multe detalii despre această piesă de mobilier exclusivistă și să te familiarizezi cu detaliile sale tehnice.

Ansamblul TV Quid este o piesă de mobilier cu linii curate, de o eleganță discretă și o finețe desăvârșită, proiectată în stil contemporan. Aceasta se distinge prin detaliile și finisajele ireproșabile și prin calitatea superioară a fiecărui element ce o compune.

Colecția Quid iese din anonimat prin originalitatea stilistică, detaliile sofisticate și finisajele calitative, iar piesele de mobilier din această colecție vin în întâmpinarea celor mai exigente cerințe în materie de design interior.

Din punct de vedere tehnic, corpul TV Quid este un sistem modular versatil care permite diverse configurații în încăperile din locuința ta, inclusiv în dormitor sau în biroul de acasă.  Este compusă din 3 module care pot fi asamblate împreună sau separat, oferind numeroase posibilități în amenajarea casei tale.

Detalii tehnice:

  • Dimensiuni – lungime 540 cm X înălțime 101 cm X adâncime 50,5 cm
  • Structură – laminat
  • Uși din MDF lăcuit mat
  • Polițe din furnir, material ulm negru
  • Sertare decor din piele naturală

La achiziționarea acestui ansamblu TV, montajul este gratuit în București și Cluj-Napoca, iar pentru restul țării consultanții nostri îți pot oferi mai multe detalii.

Dacă ți-am trezit interesul și îți dorești să admiri mai îndeaproape acest corp de mobilier deosebit marca Poliform, te invităm în showroom-ul Delta Studio din București.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.