Laufen: Eleganță atemporală

Laufen și Marcel Wanders. O experiență poetică și inovatoare în sectorul amenajărilor de baie.

Noua interpretare SaphirKeramik este constituită din linii clare sinuoase și organice, întruchipând un concept clasic contemporan.

Proiectul realizat de Marcel Wanders pentru Laufen, care reinventează dimensiunea clasică și-a făcut debutul în cadrul Salone del Mobile, la Milano. O variație versatilă și deosebită a stilului clasic, în care stilul boem se îmbină perfectă cu imaginea cosmopolitană și metropolitană, sugerând un stil de viață eclectic.

Flerul și creativitatea design-ului internațional și-a unit forțele cu excelența demonstrată de compania Laufen. Scopul a fost acela de a genera idei pentru băi clasice și contemporane, elegante și captivante, ce conțin produse de la lavoare, căzi de baie, baterii, cabinete, oglinzi și diferite accesorii.
Împreuna cu Marcel Wanders, materialul conceput ca o invenție proprie gama Laufen, SaphirKeramik are șansa de a fi adaptat noilor forme clasice.

Marcel Wanders propune o ingenioasă interpretare a filosofiei companiei și a utilizării Saphirkeramik, prezentând un concept care integrează atingerea umană în design, transmutându-ne într-o eră idilică a poeziei și a romantismului, fără să omită necesitățiile și estetica contemporană.

Piesele ceramice intr-un alb intens sunt unite prin platforme de lemn, baterii si oglinzi cu rama ceramica, care creeaza o amenajare de baie evocativa si delicata.
Liniile feminine, sinouase și rotunjite sunt expresia unui nou limbaj care se conturează în universul Laufen, extinzându-ți gama de produse oferite, adresat unui public din ce în ce mai erudit și bine informat.

“Ceea ce am realizat prin această colecție este o experiență poetică. Baia este un spațiu destinat relaxării, rejuvenării și găsirii linisții interioare. Prin urmare, design-ul joacă un rol crucial pentru a se conecta cu spiritul uman în acest cadru privat și intim” – afirmă Marcel Wanders.

O colecție completă


Pentru a permite băilor să fie amenajate în totalitate cu The New Classic, Laufen a dezvoltat o colecție extinsă și versatilă.

Piesele de mobilier destinate băii într-o temă clasică

Laufen a creat un set de mobilier care se completează armonios cu obiectele din ceramică din colecția The New Classic. Setul cuprinde atât elemente pentru partea superioară, cât și pentru partea inferioară a lavoarului, precum și un cabinet spațios care ajută la menținerea ordinii în baie.
În completarea setului vin accesoriile Laufen, savoniera, suport pentru periuța de dinți și o oglindă ovală elegantă, toate create cu o atenție deosebită la detalii, caracteristică companiei.

Descoperiți aici produsele Laufen.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.