L’Antic Colonial – noutati 2014

Albul este cel care se remarcă cu preponderență în propunerile de la L’Antic Colonial la cea de-a 21-a expoziție internațională de „Global Architecture”. În această nouă expoziție, compania specializată a materialelor naturale din cadrul grupului PORCELANOSA, a dorit să sublinieze albul ca nonculoare, prin  patru noi materiale, care sunt unite prin acest numitor comun: proeminența inconfundabilă a albului.

Pe lângă noile placări din piatră naturală, L’Antic Colonial prezintă două noi modele cu finisaj lucios: Thassos Ice și Arctic White. Două acoperiri perfecte pentru a stimula efectul iluminatului și pentru a crea senzația de spațialitate în cele mai exclusiviste încăperi interioare.

Pe de altă parte, L’Antic Colonial și-a extins gama cu finisajul Texture Home al propriului model Alamria, la fel cu finisajul Classico pentru Persian White.

Marmura Blanco Almeria poate fi folosită pentru pardoseli exterioare datorită noului finisaj Texture Home. Astfel, L’Antic Colonial a dezvoltat un sistem de protecție pentru piatra naturală numit BIOprot Life, care este aplicat suprafețelor de pardoseală, protejându-le astfel de condițiile meteorologice la care materialul este expus în aer liber.

Antic-Colonial_Porcelanosa-Grupo_novedades-FRAN-SILVESTRE-ARQUITECTOS-VALENCIA-HOUSE-ON-THE-CLIFF_02 Antic-Colonial_Porcelanosa-Grupo_novedades-FRAN-SILVESTRE-ARQUITECTOS-VALENCIA-HOUSE-ON-THE-CLIFF Artic-White-Pulido-antic-colonial-porcelanosa-2 Persian-White-Classico-antic-colonial-porcelanosa-3 Thassos-Ice-Pulido-antic-colonial-porcelanosa-4

În cadrul showroom-ului L’Antic Colonial din 2014 am putut viziona Ambiente semnate de autori: în această nouă ediție a Expoziției Internationale a Grupului Porcelanosa, L’Antic Colonial ne uimește din nou prin colaborarea cu șase din cei mai buni profesioniști în arhitectură și design de interior.

 1

VIDEO 1

2VIDEO 2

Cu această ocazie, Eric Kuster, Eduardo Souto de Moura, Nuno Brandão, Fran Silvestre, Ramón Esteve și Fernando Arteaga, din partea SB Architects, sunt autorii acestor noi spații în noua zonă de expoziții companiei PORCELANOSA Group, dând viață materialelor naturale de la L’ Antic Colonial.

3 15 16 17 18 24 25 26 27 7prima

*Produsele pot fi achiziționate și din showroom-urile Delta Studio, unde colaborarea cu grupul spaniol se remarcă  printr-o continuitate de peste 7 ani.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.