Inovație și stil în amenajarea băii: accesorii și baterii albe sau negre?

Amenajarea băii este un subiect tot mai des abordat în zilele noastre, întrucât tendințele și inovațiile producătorilor în acest sector nu contentesc să apară. Importanța oferită amenajării acestui spațiu este tot mai mare, întrucât baia și-a depășit atribuțiile strict funcționale devenind un loc de relaxare sau chiar un mini-spa atunci când suprafața o permite.

Inovație și stil în amenajarea băii cu accesorii KLUDI

Pentru a crea un ambient relaxant și îmbietor, design-ul interior al băii este primordial: materialele și finisajele folosite, accesoriile și culorile, sursele de lumină și conceptul arhitectural contribuie toate la succesul amenajării. În acest context, producătorii de finisaje, sanitare și accesorii special destinate acestui lăcaș inovează constant și scot în piață noi materiale, finisaje și forme inedite pentru toate piesele ce compun o baie.

Bateriile din baie – accente stilistice decisive în conceptul de amenajare

Cromul este pentru coloanele de duș sau bateriile sanitare o culoare clasică, elegantă și atemporală, însă trendurile și tehnologia au inovat culori și nuanțe tot mai surprinzătoare, astfel încât putem opta pentru o diversitate de modele și finisaje.

Albul și negrul, mate sau lucioase, sunt non-culorile cel mai des întâlnite și utilizate de designerii de interior, iar branduri de referință au început să producă linii și colecții cu aceste finisaje.

Baterii negre pentru baie – cum le alegem?

Baterii negre pentru baie colecția KLUDI Balance

Bateriile negre se potrivesc multor stiluri arhitecturale: de la industrial la modern, de la elegant la clasic.

În combinație cu lemnul și metalul, bateriile negre conturează un stil industrial îmbietor.

În cazul amenajărilor interioare cu stil clasic și elegant, bateriile negre sunt discrete în compoziție și permit privitorului să-și îndrepte atenția spre decorurile ample tipice unui astfel de concept.

Cel mai des, însă, întâlnim baterii negre în conceptele de amenajare moderne și minimaliste, cu linii drepte și decor conceptual. Colecția Balance de la KLUDI este o referință în amenajarea modernă a băii, fiind inspirată de forme naturale, de interacțiunea perfectă a curbelor fine și a suprafețelor de dimensiuni generoase.

Baterii albe pentru baie – cum le alegem?

Coloană de duș albă – KLUDI Balance

Sanitarele și bateriile albe oferă contrast dinamic și personalitate băii, mai ales atunci când sunt utilizate în compoziție cu un lavoar negru sau pereți accent în culori închise. Atunci când finisajul lavoarului este alb, amenajarea capătă valențe delicate, elegante, diafane. Același lucru se întâmplă și în cazul în care nu optăm pentru culori constrastante pentru pereți.

Designerii de interior optează pentru baterii albe în amenajările moderne și elegante deopotrivă, acestea complimentând ambele stiluri.

Finisajele albe sunt extrem de versatile în orice compoziție și bifează un avantaj în ceea ce privește igiena și ușurința de întreținere. Senzația de puritate și prospețime, atât de specifică băii, este pusă în valoare de albul imaculat al bateriilor.

Baterii albe pentru baie colecția KLUDI Balance

În colecția Balance de la KLUDI se regăsesc și baterii albe electronice cu senzor, o tehnologie ultra-modernă ce se înscrie cu succes în amenajările contemporane și permite sporirea igieniei și confortului deopotrivă.

KLUDI, companie germană de referință în producția baterii de baie și bucătărie și în furnizarea de accesorii și soluții complete pentru baie, nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Poți găsi gama de produse KLUDI furnizată de Delta Studio aici.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.