Ilinca Vandici, despre experiența amenajării casei cu Delta Studio

Serviciile de amenajare integrate Delta Studio au fost gândite pentru clienții care înțeleg valoarea adăugată pe care o are consilierea specializată. Experiența de client Delta Studio este premium, gândită să ofere rapid soluții personalizate, perfect croite pe bugetul, gusturile și nevoile clientului. Ilinca Vandici ne-a vizitat showroomul și a apelat la serviciile Delta Studio, descriind experiența de client ca fiind desăvârșită:

Totul se întâmplă rapid și eficient.

Ilinca Vandici, despre experiența Delta Studio
  1. Descrie-ne în câteva cuvinte experiența de client Delta Studio

Ilinca Vandici: E minunată experiența de client în cadrul Delta Studio pentru că totul se întâmplă rapid și eficient. Sunt un om extrem de ocupat, cu extrem de multe sarcini de realizat în fiecare zi, iar când în întâmpinarea mea vin oameni organizați, care știu să răspundă exact nevoilor mele, mă ajută enorm.

Asta mi-a plăcut foarte mult când am venit aici; m-am simțit răsfățată și protejată din toate punctele de vedere pentru că orice idee am avut s-a pus în practică imediat: mi s-au arătat modele, mostre, tot ce aveam nevoie ca să pot face alegerea perfectă.

Serviciul de consiliere este imperios necesar

2. Cum apreciezi serviciul de consiliere din partea profesioniștilor Delta Studio?

Serviciul de consiliere este imperios necesar, dacă mă întrebați pe mine. În momentul în care ești client și vrei să cumperi orice fel de produse, ai multe variante în minte pentru că nu te rezumi doar la oferta din showroom, ci te raportezi și la documentarea de pe Internet și îți imaginezi cum ar arăta produsele de care ai nevoie. De multe ori, însă, realitatea nu se potrivește cu ce găsim în online, iar atunci e foarte important să ai pe cineva care să te ghideze, care să înțeleagă exact care sunt produsele de care ai nevoie real, ținând cont de toate aspectele tehnice. Dimensiuni, materiale, modele – toate aceste coordonate au fost alese sub atenta îndrumare a profesioniștilor de la Delta Studio, iar rezultatul este pe măsură.

Este, însă, foarte important să te lași condus de consilieri, pentru că ideile preconcepute îngreunează procesul. Flexibilitatea e foarte importantă!

E important să lucrezi cu un arhitect: e casa ta, un loc în care îți petreci timp din viață, trebuie să fie un spațiu confortabil, primitor

3. Care sunt beneficiile pe care le ai atunci când lucrezi cu un arhitect în amenajarea locuinței?

Dacă vorbim de beneficii, vorbim despre ușurința cu care poți să îți creezi o imagine de ansamblu a ceea ce urmează să se întâmple cu casa ta.

În cazul meu, toate deciziile au trecut prin mine! Am mai trecut peste cuvântul arhitectului petru că îmi place să am control asupra lucrurilor, pentru că s-a întâmplat să îmi modific preferințele de la o săptămână la alta… Eu mi-am dorit să știu cum vedea arhitectul spațiul, am suprapus cu ce vedeam eu legat de spațiu, iar ulterior am făcut modificări cu OK-ul arhitectului pentru a fi sigură că lucrurile sunt în ordine și conforme.

E important să lucrezi cu un arhitect: e casa ta, un loc în care îți petreci timp din viață, trebuie să fie un spațiu confortabil, primitor, călduros și trebuie să te implici și să pui suflet în amenajarea lui.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.