Gresie stil parchet – Porcelanosa Grupo

Placile de gresie stil parchet reprezinta o tendinta dominanta in materie de pardoseli interioare si exterioare. Acestea imbina frumusetea lemnului natural cu durabilitatea placilor portelanate. Astfel, orice incapere a locuintei poate incorpora aspectul elegant al lemnului de esenta tare.

Alegerea acestui tip de placa trebuie facuta atat in functie de rezultatul final dorit de beneficiar, cat si in functie de mobilierul destinat incaperii, care trebuie asociat cat mai bine cu placile portelanate, pentru ca armonia si unitatea spatiului sa fie pastrate. Exista multiple optiuni de placi, care permit personalizarea oricarui tip de incapere.

PORCELANOSA – PARTENER DELTA STUDIO

PORCELANOSA Grupo este unul dintre cei mai importanti producatori internationali de placi ceramice, mobilier pentru bucatarie si baie, precum si obiecte sanitare, cu peste 970 de magazine in peste 150 de tari. Diversificarea productiei a reprezentat un pilon fundamental in dezvoltarea unui grup de intreprinderi care a inceput exclusiv cu fabricarea produselor ceramice.

In prezent, cele opt companii ale Grupului ofera o gama larga de produse care includ totul, de la echipamente de bucatarie sau baie pana la solutii avansate pentru pardoseala, precum gresia stil parchet.

COLECTIA PAR-KER – GRESIE STIL PARCHET

PORCELANOSA Grupo prezinta in catalogul sau o gama larga de modele de gresie stil parchet, in diferite forme si finisaje.

In esenta, parchetul ceramic produs de Porcelanosa ofera o serie de avantaje fata de parchetul traditional din lemn, totodata pastrand senzatia de confort si caldura a acestuia.

Acesta imbina aspectul cald si distins al lemnului natural cu avantajele tehnice ale unui material ceramic. PAR-KER ofera un material din ceramica portelanata capabil sa reziste la uzura, care permite o utilizare intensa. Aceasta este adecvata chiar si pentru zonele mai solicitate, cum ar fi anumite spatii de agrement sau anumite zone ale centrelor comerciale.

Partea superioara a parchetului rezista la temperatura si lumina soarelui, fara a produce alterarea finisajului si fara a fi nevoie de intretinere speciala. Porozitatea sa scazuta il face un material ideal pentru zonele umede, cum ar fi baile si bucatariile. In plus, PORCELANOSA Grupo fabrica versiuni cu suprafata anti-alunecare. Aceasta este ideala pentru montarea in exterior, pentru terase sau zone adiacente piscinei, spre exemplu.

Rezistenta, durabilitatea si usurinta de curatare sunt combinate cu gama de posibilitati decorative oferite de acest material ceramic de inspiratie naturala.

STARWOOD – GRESIE STIL PARCHET

Starwood a luat nastere in 2017, pentru a raspunde unei nise de piata care apreciaza frumusetea lemnului natural si caracteristicile ceramicii. Simultan, s-a dorit crearea unui material care sa garanteze durabilitatea sporita.

BENEFICII GRESIE STIL PARCHET – STARWOOD

In afara de aspectul placut al gresiei stil parchet produsa de Starwood, exista multe alte beneficii ale utilizarii acestui produs, precum:

Rezistenta la foc si apa: Poate fi instalat in orice spatiu, interior sau exterior. In plus, materialul este ignifug si poate fi utilizat in bucatarii, evitand astfel riscul de incendiu.

Intretinerea usoara: Compozitia sa il face foarte rezistent fata de agentii chimici de curatare. Porozitatea sa scazuta previne absorbtia agentilor daunatori din produsele de curatare.

Rezistenta la lumina soarelui: partea superioara a pardoselii poate rezista la lumina soarelui fara nicio decolorare sau modificari ale tonurilor originale.

Mentenanta redusa: Pardoseala nu necesita nici un produs de intretinere specific sau vreun tratament dupa instalare.

Textura: Se lucreaza cu placi organice si naturale. Prin intermediul colectiei “Combinations”, compania face un pas mai departe, folosind forme geometrice liniare care dau amploare si vibratie texturilor.

Sistem anti-alunecare: Asperitatea ceramicii, impreuna cu aspectul de lemn al acesteia, reusesc sa ofere senzatie de naturalete si confort. Simultan, acestea previn riscul de alunecare. Din acest motiv, se recomanda prevederea acesteia in spatii cu trafic intens.

Personalitate: Gama de produse ofera o versatilitate deosebita, care permite adaptarea la orice stil de design. Este disponibila o paleta larga de culori cu o mare bogatie de tonuri, pentru a crea spatii primitoare, cu produse unice care dau luminozitate si unicitate spatiului.

COLECTIILE STARWOOD

Gresie stil parchet – Minnesota

Minnesota reprezinta o serie Starwood caracterizata prin cea mai neutra tonalitate, cu o vibratie subtila care creeaza o legatura fina cu natura. Este disponibila atat in ​​tonuri luminoase, cat si in tonuri inchise, potrivite pentru orice tip de spatiu.

Gresie stil parchet – Tanzania

Tonuri deschise, neutre. Acestea sunt semnele distinctive ale Tanzaniei, modelul Starwood care se remarca prin bogatia de culori si textura suprafetelor. Usor de asociat si de pus in opera, acesta creeaza contraste inteligente, gratie unei abilitati inedite de a se adapta in orice spatiu, interior sau exterior.

Gresie stil parchet – Vancouver

Colectia Vancouver reproduce cel mai bine efectul de lemn. O optiune sigura pentru eleganta si contrast, garantate pentru orice camera, deoarece tonurile inchise permit combinatii nenumarate.

Va invitam sa vizionati aceste produse atat pe website-ul nostru, cat si pe website-ul Porcelanosa, pentru mai multe detalii si imagini.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.