Gables Park – o amenajare de lux în Kent, Marea Britanie, în colaborare cu Porcelanosa

Gables Park este un mic ansamblu rezidențial localizat în Kent, în sud-estul Marii Britanii, ce include 5 case exclusiviste, amenajate cu produse de la Porcelanosa.

Renumita companie britanică de construcții Clarendon Homes și Porcelanosa Groupo și-au unit forțele de 10 ani încoace pentru a crea apartamente și case exclusiviste, ce pun calitatea și durabilitatea pe prim plan.

Cu vedere către North Downs, casele cu patru etaje au fiecare câte cinci dormitoare, o sală de jocuri, home cinema și grădini întinse. Viziunea ambițioasă a dezvoltatorilor a determinat Gables Park să câștige un premiu la UK Property Awards, asigurându-și poziția ca dezvoltare rezidențială inovatoare și prestigioasă.

Porcelanosa și-a pus amprenta calității și excelenței prin materialele ceramice utilizate în amenajarea acestui complex de case, garantând astfel o rezistență mare în timp a acestor materiale.

Pentru Gables Park, cei de la Clarendon Homes au selectat plăci ceramice pentru pardoseală PAR-KER® din portofoliul vast al brandului Porcelanosa. Folosite în toată locuința în afară de băi, plăcile ceramice transmit căldură și intimitate, prin fidelitatea cu care redau lemnul.

Colecția minimalistă Marmi China XL inspirată, utilizată în amenajarea uneia dintre băi, oferă contrabalansarea perfectă pentru căldura plăcilor PAR-KER® cu aspect de lemn din restul casei. Această gresie de un alb imaculat este pusă în valoare de plăcile de mozaic Luxury Modul Gold în cea mai pură nuanță de aur de la L’Antic Colonial, folosite într-una dintre băile principale. Contrastul elegant dintre cele două plăci este cu totul captivant și subliniază aerul distins pe care această casă dorește să îl transmită.

Cea de-a doua baie a fost proiectată într-un stil contemporan și atemporal, folosindu-se colecția Park Acero, tot de la Porcelanosa. Gama împletește gresia și faianță cu faianța de decor, pentru un design cu linii texturate și uimitoare, într-un decor rafinat și curat.

sursa: www.porcelanosa.com

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.