Fir Italia #ArchitectDay in Showroom-ul principal Delta Studio

Vineri, 13 octombrie 2017, in showroom-ul principal Delta Studio din Bucuresti a avut loc un eveniment organizat de Fir Italia.  Fondata in 1957 de Nazzareno Piesco, Fir Italia este prima companie producatoare de baterii care a apelat la designeri si arhitecti pentru a crea noi modele.

Echipa Fir Italia alaturi de Tudor Cartianu, CEO Delta Studio

La eveniment au participat arhitecti si designeri colaboratori, precum si reprezentantii Fir Italia – Antonio Piesco, proprietarul Fir Italia, care a sustinut o prezentare despre istoria companiei, Raffaella Sacco, Director de Export si Andreea Lifu, reprezentant Fir Italia in Romania.

Antonio Piesco, proprietarul Fir Italia

Fir Italia a fost prima companie din industrie care s-a preocupat de designul estetic, cu ajutorul creativitatii arhitectilor si designerilor, utilizand materiale noi, ca piatra onix si o gama larga de finisaje colorate.

La eveniment a avut loc o tombola, cu premii constand in espressoare Bialetti si o vizita la fabrica Fir din Italia.

Evenimentul a continuat la restaurantul Naan Project. Vinurile au fost asigurate de Crama Gîrboiu, iar cafeaua de Dolce Gusto.

Fir Italia a creat in 2013 Synergy Open 93®, Synergy Cover 94®, Synergy Stone 95®, trei colectii de baie semnate de designerul Francesco Lucchese.

Produsele Fir Italia sunt disponibile prin Delta Studio.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.