VIDEO – Eveniment: Cele mai noi colectii Poliform si Porcelanosa, acum in showroom-ul Delta Studio

In fiecare an, showroom-ul principal Delta Studio din Bucuresti se innoieste cu cele mai noi solutii de design interior. Evenimentul de lansare de pe 25 mai a fost dedicat designului smart, fiind moderat de George Buhnici. La eveniment au participat peste 350 de invitati: arhitecti, designeri de interior, dezvoltatori imobiliari, pasionati de design si tehnologie, presa de profil.

Demersul Delta Studio pune in dialog noile colectii de amenajari de interior cu noutati din alte domenii –daca in 2016 am asociat placile ceramice cu creatii din zona de fashion si accesorii, in 2017 protagonista a fost tehnologia de top in interioare inteligente. Evenimentul a pornit de la conceptul de Smart Home si a prezentat cele mai avansate solutii din domeniu: mobilier italian Poliform, cu detalii finisate pana la perfectiune si colectii semnate de designeri renumiti mondial, completat cu noul televizor LG OLED 4K si sisteme smart de la Allview; noi placi ceramice de la Porcelanosa si Venis, in finisaje inovatoare ce redau cu fidelitate materiale existente in natura, colectii de gresie supradimensionata de la Kerama Marazzi; sisteme smart home si gadgeturi ce adapteaza instantaneu casa la nevoile utilizatorilor.

Noua bucatarie My Planet de la Varenna Poliform

Initiativa isi propune sa fie un reper pentru toti pasionatii de locuire inteligenta, care stiu ca noile tehnologii sunt menite sa ne usureze viata si sa ne ofere mai mult timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat: oameni dragi, momente unice si timp pentru pasiunile care ne fac fericiti.

Delta Studio expune in premiera noi colectii Poliform

Invitatul special al serii, Marco Zotti, reprezentant Poliform, a vorbit despre felul in care o locuinta poate fi considerata contemporana atunci cand designul fiecarei piesei exprima o viziune actuala, ce depaseste tendintele schimbatoare.

Marco Zotti, reprezentant Poliform

Noile ambiente Poliform din showroom-ul Delta Studio includ: mobilierul de bucatarie My Planet, accesorizat cu sisteme Franke, mobilierul pentru living QUID, dressing-ul Fitted, patul Rever, noptierele Onda si fotoliul Mad King, creat de renumitul Marcel Wanders.

Fotoliu Mad King de la Poliform, creat de Marcel Wanders

Fiecare noua propunere imbina in mod original forme, nuante, finisaje, texturi si detalii ce traduc designul modern italian, ce sta la baza acestei companii cu traditie.

Fotoliu Mad King de la Poliform, creat de Marcel Wanders

Cele mai noi produse lansate de PORCELANOSA Grupo la targurile internationale sunt acum expuse in showroom-ul principal Delta Studio. Noi colectii de parchet ceramic, inspirate de tarile nordice, gresie inspirata de frumusetea lemnului lucrat artizanal, completate de mobilier, baterii, obiecte sanitare si accesorii de la Gama Decor si Noken, branduri renumite prin designul atent studiat, ce transforma baia intr-un spatiu unic.

Noi ambiente Porcelanosa

Noi ambiente Porcelanosa

Zece dintre arhitectii colaboratori au fost premiati cu excursii la fabricile Porcelanosa, Poliform si Brikston, iar participantii la eveniment au avut parte de o tombola cu premii substantiale – baterii de la Kludi, pare de dus Hansgrohe, baterii Ideal Standard, doua Smart Cam + Senzor Multifunctional de la All View, un aparat de cafea Dolce Gusto, ceasuri cu diamante Christina Diamonds, bec inteligent de la Philips, casti de la AVStore, o geanta de la Yvy Bags.

Evenimentul a fost si vernisaj pentru Expozitia de Design Romanesc, cu obiecte de design smart create de designeri romani, selectati in urma unui Call for Designers lansat de Delta Studio in luna martie.

Expozitia de design romanesc – Wireless Charging 76° desk – Interiology Design Studio

Expozitia de design romanesc – farfurie Chicineta

Expozitia de design romanesc – Zoe & Chloe Playhouses

Expozitia de design romanesc – SMART Make-up Chevalet by Alina Ilie

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul sponsorilor: Franke, Keraben, Porta Doors, Porcelanosa, Venis, Allview, Ceresit, Hansgrohe, Ideal Standard, Kerama Marazzi, Kludi, LG, Saint Gobain, Fir Italia, Fap ceramiche, Brikston. Petrecerea a continuat la restaurantul Naan Project, cu preparate de top realizate de Chef Natale Giunta, dulciuri de la Grace Couture Cakes si bauturi rafinate de la Cramele Recas.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.