Eleganta si Influente Art Deco intr-un Apartament de 3 Camere din Bucuresti

Este o provocare sa aduci eleganta si rafinamentul perioadei Art Deco intr-un interior de apartament contemporan, limitat ca dimensiuni si lipsit de fastul cladirilor de la inceputul secolului XX. Echipa de arhitecti de la Creativ Interior a reusit insa cu succes sa transpuna aerul sofisticat de hotel american intr-un apartament de 3 camere de 100 mp din ansamblul rezidential The Park, Bucuresti. 

Beneficiarii amenajarii, o familie tanara cu un copil, au dorit sa locuiasca intr-o atmosfera relaxanta, primitoare, cu un dormitor in care sa se simta zi de zi ca intr-un hotel de 5 stele. Pentru zona de living si dining, cerintele clientilor au fost ca spatiul sa poata primi 6 persoane. 

Livingul generos include si o zona de dining, pusa in valoare printr-un tapet elegant de la Wall&Deco. Aerul contemporan al spatiului este completat de influente industriale si elemente personalizate: placarile peretilor, panourile decorative de pe tavan, consola si oglinda custom made, elementele de decor in forme geometrice atipice.

Elementele vegetale aduc o nota revigoranta spatiului si creeaza confort intr-o zona destinata relaxarii si petrecerii timpului liber.

Cromatica neutra este punctata prin elemente metalice, care contribuie la aerul sofisticat al spatiului.

Dormitorul matrimonial emana aerul somptuos al unui hotel de 5 stele, dupa cum si-au dorit beneficiarii. Tonurile de bej si gri, textilele catifelate si placute la atingere, alaturi de furnirul de lemn si tapetul elegant Glamora creeaza un decor sofisticat.

Baia matrimoniala prelungeste decorul rafinat, prin insertii pretioase de auriu si mobilierul negru lucios, extrem de elegant. 

„Simplitatea, dar si eleganta este cheia esentiala in acest proiect. Am incercat sa nu incarcam spatiul, ci din contra sa folosim elementele cele mai utile, pentru a lasa atmosfera cat mai aerisita. Ne mandrim de acest concept si asta datorita colaborarii stranse cu clientul si libertatea de a crea proiectul de la 0”, ne-au declarat arhitectii de la Creativ Interior.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.