Early Black Friday vine cu surprize și reduceri de până la 85% la Delta Studio! Bonus: discount la mobilierul pe comandă!

În perioada 14 octombrie – 11 noiembrie Delta Studio își răsplătește clienții premium cu o campanie de Early Black Friday cu discounturi masive la cele mai îndrăgite și exclusiviste branduri de mobilier, sanitare, decorațiuni, finisaje și soluții de design interior.  Vizitatorii site-ului vor naviga prin reduceri în valoare cumulată de 2,5 milioane de euro!

Peste 500 de produse fac parte din campania de reduceri, iar discountul record este 85% la categoria uși de interior. Pentru parchet, Delta Studio a pregătit reduceri care ating procentul de 34%, în timp ce placările ceramice au discount-uri de până la 56%!

Mult îndrăgitele piese de designer ale brandului de sanitare și mobilier de baie DALET au în perioada Early Black Friday discount-uri atractive de până la 30%, în timp ce mobilierul cuprinde lichidări de stoc cu prețuri speciale. Soluții pentru dressing, dormitor și living, pot fi achiziționate la prețuri record doar în această perioadă din an:

Profită la maximum de reduceri: depozitează gratuit cumpărăturile!

Pentru a veni în întâmpinarea clienților și arhitecților care au în plan amenajări complete, Delta Studio oferă gratuit soluția de depozitare a cumpărăturilor efectuate pe perioada campaniei Early Black Friday timp de 60 de zile!

Coșul de cumpărături nu mai trebuie să depindă de fazele proiectului, întrucât livrarea se poate programa oricând în decurs de două luni de la momentul achiziției.

Mobilier tailor made? Comandă în perioada Early Black Friday și primești 20% discount!

Pentru clienții care își doresc soluții custom made pentru amenajările lor, Delta Studio oferă 20% discount la mobilierul de comandă. Branduri de lux, de origine italiană, precum Cucinesse, Dall’Agnese și Rosini se înscriu în această campanie. De asemenea, brandul românesc de mobilă Formmat oferă aceleași discounturi prin intermediul Early Black Friday: bucătării cu stil, în trend, la prețuri promoționale.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.