Discount-uri de până la 80% în cadrul campaniei de Black Friday

Suntem bucuroși să vă anunțăm lansarea campaniei de Black Friday cu reduceri de până la 80% la gresie și faianță, obiecte sanitare, mobilier, corpuri de iluminat și nu numai.

Campania de Black Friday începe pe www.deltastudio.ro vineri, 15 noiembrie, la ora 09.00 și se încheie duminica, 17 noiembrie, la 23:59. Sute de produse pentru amenajări de interior pot fi comandate online cu reducere: gresie, faianță, mozaic, obiecte sanitare, baterii sanitare, cabine de duș, căzi, accesorii, mobilier și nu numai.

Livrarea este gratuită pentru toate produsele.

În plus ai 15% discount la multe alte produse pe perioada campaniei.

Utilizatorii își pot acum comanda online și idei de amenajare 100% complete (amenajări ready to buy), care beneficiază de discounturi semnificative.

Suntem prezenți cu 11 showroom-uri în 9 orașe din România și oferim soluții și concepte de amenajare complete. Prin sloganul „amenajări inteligente”, ne propunem să fim cea mai bună opțiune atât pentru clienții care vor să investească în amenajări de lux cât și pentru cei care își doresc o amenajare cu un design atractiv la un preț accesibil. Oferim o gamă largă de servicii de proiectare, lucrări de execuție și montaj, garanție și service.

 

În permanență adaptat la cele mai noi tendințe din lumea designului, portofoliul nostru cuprinde toate produsele necesare unei amenajări inspirate: de la finisaje (gresie și faianță, mozaic, parchet) la mobilier (românesc și de import), uși, obiecte sanitare, radiatoare, textile, corpuri de iluminat și decorațiuni.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.