Designul intuitiv, eco & user friendly: viitorul în amenajările interioare

Noile tendințe eco & user friendly din industria auto sunt preluate și în designul interior, producătorii concentrându-se din ce în ce mai mult pe utilizarea unor materiale durabile și reciclabile și asigurarea unei experiențe cât mai plăcute pentru utilizatorii finali. 

Inspirate de duo-ul design simplu & funcționalitate intuitivă regăsit în cockpit-urile aeronavelor și masinilor sport, noile sisteme de duș Discovery și Explorer din colecția Cockpit Kludi – Shower Dreams îmbină un design desăvârșit cu o utilizare ușoară, indiferent de vârstă sau abilitate fizică. 

Bateria de duș este înclinată la ambele sisteme la un unghi de 40 grade pentru un confort sporit în utilizare, respectiv o operare ușoară a comenzilor – proiectate pentru o prindere sigură, fără rotiri și apăsări complicate și o mai bună vizibilitate a marcajelor, acestea fiind îndreptate spre utilizator. Funcțiile de control sunt reduse la cele esențiale: ajustarea debitului și a temperaturii apei. 

Designul propus este unul modern, simplu și elegant, cu finisaje premium cromate – din zinc turnat sub presiune pentru a înlocui plasticul, și albe – din aluminiu reciclat, pentru o mai bună durabilitate. Astfel, sistemele de duș pot fi integrate cu ușurință în diverse stiluri de amenajare, designul acestora fiind unul versatil și atemporal.

Caracterul ergonomic și rafinat al sistemelor Kludi îl regăsim și în designul dreptunghiular și generos al pălăriei de duș (400×260 mm Cockpit Discovery și 300×220 mm – Cockpit Explorer) și al dușului de mână, oferind astfel utilizatorului o experiență de vis pentru toate simțurile. Marginile rotunjite ale dușului de mână asigură un confort sporit și plăcut în utilizare. Un alt avantaj al sistemelor de duș îl constituie și pălăria de duș cu articulație sferică, care poate fi poziționată în funcție de nevoie. 

Cockpit Discovery include în design și o etajeră din aluminiu reciclabil ce are rol de depozitare, evitând astfel aglomerarea cabinei de duș cu alte polițe sau sisteme de depozitare. Pentru sistemul de duș Cockpit Explorer, opțional se poate instala pe coloana de duș o etajeră cu un finisaj alb lucios și cromat.  

Cockpit Explorer vine în plus cu un suport de perete reglabil pe înălțime ce permite adaptarea la găurile existente, fiind astfel optim pentru reamenajarea unei bai, precum și cu funcția Touch Proof ce asigură decuplarea termică completă a unității pentru a evita eventuale neplăceri datorate temperaturii ridicate a apei.  

Lansat în 2019, sistemul de duș Kludi Cockpit Discovery a fost premiat în 2020 cu “German Design Award” pentru designul excelent. 

Programează o vizită în oricare dintre showroom-urile Delta Studio pentru a afla mai multe despre noile sisteme de duș Kludi Cockpit Discovery și Explorer de la consultanții noștri și pentru a solicita o ofertă. 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.