Design interior sofisticat in noul restaurant Gallo Nero Dorobanti

Gallo Nero Dorobanti, restaurant cu specific mediteranean din zona Charles de Gaulle, Bucuresti, a beneficiat la finalul anului 2015 de o renovare semnificativa, in urma careia a primit un design interior sofisticat, cu puternice aluzii la stilul de viata italian. Spatiul a fost regandit in totalitate, arhitectul Victor Grosu de la Grosu Art Studio plasand barul ca punct focal al incaperii.

5

Pentru bar, s-a folosit marmura de la Dalet si blat din Krion®, solid surface dezvoltat de Porcelanosa. Acest material de ultima generatie este neporos si are inalte caracteristici antibacteriene, plus o rezistenta sporita, fiind extrem de rezistent la zgarieturi, usor de reparat si de intretinut. Politele pentru depozitarea bauturilor sunt iluminate cu benzi led cu lumina calda, generand o lumina ambientala placuta.

Amenajarea de interior a spatiului are o nota contemporana, adaptata cladirii si zonei corporate. S-a optat pentru parchet de la Karelia si o iluminare cu corpuri de tip pendul, cu abajur negru, in ton cu amenajarea eleganta. Acestea, impreuna cu aplicele, creeaza o atmosfera extrem de calda si rafinata.

_D7B9172

Spatiul are acum 50 de locuri si a fost extins cu o terasa acoperita de 40 de locuri, ce va fi deschisa la finalul lunii martie si decorata cu vegetatie bogata. Dupa reamenajare, Gallo Nero Dorobanti reuseste sa capteze esenta bucatariei italiene: pasiune pentru gastronomie si viata, o atmosfera rafinata, ideala pentru savurat delicatese mediteraneene.

2

6

Noul design de interior al spatiului se sincronizeaza cu schimbarea managementului, staff-ului si meniului, Gallo Nero Dorobanti continuand istoria Gallo Nero Decebal, deschis in urma cu zece ani si consacrat ca restaurant pentru peste si fructe de mare. Astfel, bucuriei vizuale i se adauga bucuria unei gastronomii de inalta clasa.

Caracatita la gratar

_D7B5791

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.