Design în tendințe și un raport calitate preț avantajos pentru obiectele sanitare din portofoliul Delta Studio

Tendințele internaționale în designul obiectelor sanitare, observate de noi la târgurile de referință în domeniu din ultimii ani, se definesc prin linii simplemateriale ușoare, durabile și forme ergonomice. Intenția marilor producători este de a transforma baia dintr-un simplu spațiu funcțional într-un mediu relaxant care, împreună cu restul interiorului, să îmbunătățească stilul de viață și să contribuie la crearea unei stări de bine.

Amenajare Tailor Made

Pentru că ne dorim ca și clienții noștri să beneficieze de un design aliniat trendurilor globale și pentru că ne-am propus să îi facem pe oameni fericiți prin design interior, aducem constant pe piața românească ultimele colecții lansate de partenerii noștri. Organizăm constant întâlniri și vizite la fabricile acestora pentru a fi în permanență în contact cu ultimele noutăți în procesul de producție și pentru a include în portofoliu nostru o selecție de produse care îmbină calitatea cu un design actual. 

Amenajare Ready to Buy

Cele mai în vogă produse din portofoliul colaboratorilor noștri sunt în momentul de față: lavoarele și căzile freestanding, vasele de toaletă suspendate cu sistem rimeless și capac soft close, bateriile cu finisaje metalizate mate și cabinele de duș walk-in. Producători precum Dalet, Porcelanosa și Laufen își concentrează acum colecțiile pe lavoare și căzi freestanding. Designul lor elegant și suplu le transformă în adevărate piese de colecție care îmbogățesc considerabil atmosfera oricărei băi, devenind astfel mai mult decât niște piese funcționale. Colecția Dalet Color semnată de Karim Rashid aduce și un plus de culoare obiectelor sanitare cu peste 13 nuanțe neutre și pastelate din care poți alege. 

Amenajare Ready to Buy

Liniile vaselor de WC au fost și ele adaptate la claritatea și precizia designului contemporan. Branduri precum, Dalet, Roca, Porcelanosa, Laufen au introdus tehnologia rimeless (fără canal perimetral pentru jetul de apă) la noile colecții, tehnologie care permite o curățare mult mai ușoară a vasului de toaletă, aducând un grad de igienă mai crescut, precum și tehnologia soft close (închidere cu amortizare) pentru capac. Ca și volumetrie și sistem de prindere, tot mai mulți producători optează pentru vasele suspendate pentru volumul mai redus și versatilitatea acestora în instalare. Pentru cei care însă merg pe un stil clasic în amenajare, majoritatea producătorilor mențin în portofoliul lor și colecții clasice care includ și vase duoblock: colecția Antic de la Porcelanosa și colecția The New Classic de la Laufen. Marcel Wanders propune pentru Laufen o reinterpretare contemporană a liniilor clasice, aspect ce reflectă adaptarea designerilor și producătorilor la tendințele actuale.

Ambient Showroom București

Accesoriile și mobilierul de baie acomodează acum noile forme ale obiectelor sanitare, coordonându-se cu liniile dictate de acestea. Din punct de vedere cromatic, producători precum Steinberg, Kludi, Grohe și Dalet au introdus în portofoliu finisaje din ce în ce mai diverse pentru baterii, de la clasicul aspect cromat, la cel mat sau negru lucios, auriu, auriu rose, gri sau antracit. Ca și formă, colecțiile includ atât variante încastrate, cât și opțiuni pentru blat sau freestanding, care complementează perfect liniile căzilor de rezistență.

Amenajare Tailor Made Vernis Corbeanca

Cabinele de duș walk-in sunt o opțiune versatilă și elegantă pentru orice tip de baie. Avantajul principal este că sunt practice și pot fi proiectate în funcție de caracteristicile spațiului, astfel încât să acopere necesitățile ergonomice ale băii tale. Producători din portofoliul nostru, precum Sanswiss și Dalet, oferă paravane de sticlă în diverse dimensiuni pentru ca tu să te poți juca cu volumetria cabinei pentru a crea un spațiu unic, proiectat pentru a satisface nevoile tale.

Amenajare Tailor Made

Orice produse din portofoliul nostru alegi, te asigurăm că standardul de calitate este unul ridicat, iar raportul calitate preț foarte avantajos. Colaborăm cu furnizori de top la nivel internațional care oferă o gamă largă de produse, atât colecții premium, multe dintre acestea fiind semnate de designeri internaționali, cât și produse smart luxury care oferă o calitate înaltă la un preț accesibil. 

Ambient Showroom București

În același timp, ne dorim să aducem pe piața din România produse cu un design inovator care cresc pe termen lung durabilitatea acestora, maximizând astfel investiția. Producători de top din portofoliul Delta Studio, precum Laufen și Porcelanosa, au brevetat materiale revoluționare utilizate în designul obiectelor sanitare, ce urmează trendul sustenabil. SaphirKeramik este tehnologia dezvoltată de Laufen ce permite designul unor obiecte sanitare cu margini subțiri (3-5 mm), cu linii fine și elegante. Krion este solid surface-ul dezvoltat de Porcelanosa, un material 100% reciclabil, fără pori, antibacterian, extrem de rezistent și ușor de reparat. 

Ambient Showroom București

Pentru că am vrut ca produsele de calitate să fie cât mai accesibile pentru clienții din România, fără a compromite componentele estetice și funcționale, am dezvoltat în urmă cu aproximativ 5 ani propriul brand de obiecte sanitare, Dalet. Brandul își propune să ofere o varietate largă de soluții personalizate, moderne și accesibile pentru amenajarea băii, cu un design modern și în tendințe.

Ambient Showroom București

Descoperă oferta noastră de obiecte sanitare atât pe site-ul nostru, cât și în showroom-urile din București și din țară, unde avem expuse o parte din produsele din portofoliu nostru. Ți-am pregătit și câteva idei de amenajare pe site, de unde te poți inspira pentru amenajarea băii tale. Cel mai bun sfat pe care ți-l putem da însă este să apelezi cu încredere la ajutorul unui specialist. Am lansat programul Proiecte de Amenajări Interioare Complete (PAIC) pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri și a-i asista pe tot parcursul procesului de amenajare cu scopul de a optimiza bugetul și de a reduce din riscurile care pot apărea în desfășurarea proiectului. Dacă incluzi baia ta în proiectul de amenajare completă, obiectele sanitare alese se vor coordona cu restul elementelor, creând astfel un design armonios. 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.