DELTASTUDIO la CERSAIE 2015 – (2) Noutati de la PORCELANOSA  

 

La CERSAIE (28 septembrie – 02 octombrie 2015), standul Porcelanosa este printre cele mai aglomerate, atragand un numar foarte mare de vizitatori. Anul acesta, are un invelis exterior din KRION®, solid surface-ul brevetat de brand, care starneste si mai mult curiozitatea de a descoperi cele mai noi produse.

Selectia de placi ceramice prezentate la Cersaie  se subordoneaza conceptului de naturalete – o spun chiar denumirile colectiilor. Brandul VENIS ne-a atras atentia cu gresia portelanata LEXINGTON, ce reda fidel aspectul de stucco venetian, colectie disponibila in patru nuante de bej si gri, nuante reluate sub un aspect poros si de colectia BELMONT. Colectiile sunt concepute pentru a fi mixate in ambiente, fie pe aceeasi suprafata, fie in plan vertical – orizontal.

Colectia OCEAN are o suprafata plana si reprezinta o imbinare a aspectului de marmura, ciment si piatra naturala, toate intr-o singura suprafata. OCEAN rezoneaza, fireste, cu PACIFIC, cea din urma avand insa o textura reliefata ce invita la tactilitate si aminteste de o tesatura de bumbac.

Ocean, Pacific, Rotterdam

Placi ceramice OCEAN si PACIFIC pentru pereti si ROTTERDAM pentru pardoseala.

Ne-au impresionat prin eleganta lor colectiile de gresie si faianta FLEUR, omagiu adus portelanului chinezesc, cu o perfectiune a detaliului ce starneste emotie, SKIN, o transpunere rafinata a pielii de crocodil disponibila in versiunile alb sau negru si LIZ, ce reda aspectul unui tapet decorativ englezesc, cu avantajele unei placi ceramice.

Detaliu de placa ceramica FLEUR, 33 x 100 cm.

Detaliu de placa ceramica FLEUR, 33 x 100 cm.

De la PORCELANOSA, ne-au captat privirile colectia FOREST, cu aspect de mozaic hexagonal lemnos, perfect in combinatie cu pardoseala din placi CHELSEA.

Detaliu din placarea cu FOREST Chelsea Camel. Se observa textura fina a placii.

Detaliu din placarea cu FOREST Chelsea Camel. Se observa textura fina a placii.

Pardoseala placata cu gresie CHELSEA s-a dovedit o alegere inspirata si pentru placile ceramice IBIZA, de un alb impecabil, disponibil in versiunea mat sau lucios si reluat in colectia BARBADOS, reliefata cu o granulatie fina, aluzie la nisipul insular.

Placi ceramice IBIZA pentru pereti si CHELSEA pentru pardoseala.

Placi ceramice IBIZA pentru pereti si CHELSEA pentru pardoseala.

4 Wall - Barbados

Placi ceramice BARBADOS

Propunerile Porcelanosa impresioneaza prin selectia atenta a culorilor, texturilor si imprimeurilor inspirate de lemn, piatra sau ciment si transpuse in placi ceramice, cu toate avantajele tehnice aduse de acestea. Posibilitatea de a mixa si asorta colectiile este un atu major al noilor lansari, acest aspect fiind luat in considerare inca din etapa de design a colectiilor si creand posibilitati nenumarate de integrare a lor in ambiente moderne, clasice, eclectice sau rustice.

Colectiile Premium, prezentate de Porcelanosa intr-un stand adiacent,  grupeaza obiecte sanitare impresionante, fabricate din materialul brevetat KRION®, cele mai noi finisaje L’Antic Colonial, impreuna cu produse sanitare NOKEN si mobilier GAMADECOR.

Premium coperta

premium 2

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.