Delta Studio susține și în acest an Anuala de Arhitectură București

Cu toate că anul 2020 a avut și încă are un impact foarte puternic și nu tocmai pozitiv asupra designului de interior, asta nu ne oprește să regândim strategiile de dezvoltare viitoare și nici să ne implicăm, în mod conștiincios, în evenimentele reprezentative din industrie.

Este clar că multe dintre obiceiurile și tabieturile noastre spațial-urbane vor suferi modificări în perioada ce urmează, iar în acest sens, cei doi curatori ai Anualei, Marc Jay și Kristoffer Lindhart Weiss vin cu o propunere interesantă, foarte potrivită perioadei pe care o traversăm: “Never waste a good crisis”, în cadrul căreia se va discuta despre modalitățile prin care orașele europene pot transforma, în mod creativ, situațiile de criză în oportunități.

Ediția a XVIII-a a Anualei de Arhitectură București este organizată de Filiala București a Ordinului Arhitecților din România și va premia, prin juriile internaționale, cele mai bune proiecte realizate în capitală, cele mai bune proiecte de portofoliu ale arhitecților bucureșteni și va iniția un premiu nou orientat către mediul de arhitectură și antreprenoriat internațional.

Anul acesta, Anuala va premia întreaga echipă ce a lucrat la un proiect: de la arhitect, client și antreprenor, până la manager de proiect, inginer și constructor. În cadrul acestei ediții, Delta Studio va sprijinii trei categorii: Amenajări interioare, Amenajări HoReCa și Amenajări interioare.

Așadar, alături de filiala din București a Ordinului Arhitecților Români, Delta Studio îi susține și îi îndeamnă, și în acest an, pe toți arhitecții și designerii capitalei să se înscrie pe scena celor mai reușite proiecte, între 18 și 28 septembrie.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.