Delta Studio si Vladimir Draghia sprijina Padurea Copiilor cu 1000 puieti

Delta Studio alege sa impadureasca printr-o sponsorizare de 1000 puieti, care vor fi plantati in urmatoarea campanie de impaduriri desfasurata de Padurea Copiilor. Duminica, 31 ianuarie 2016, o echipa formata din trei alergatori si invitatul special Vladimir Draghia au participat la Semimaratonul Gerar 2016 pentru a sustine acest demers.

Delta Studio sprijina Padurea Copiilor

Semimaratonul Gerar, desfasurat in Campusul Universitatii Politehnica, este un eveniment de traditie printre alergatorii din Romania. Peste 700 de alergatori au luat startul la cele doua probe: cros ELTH (10,8 km) si semimaraton (21 km).

Arhitecta de interior Raluca Muresan, arhitecta Delta Studio, a participat la semimaraton alaturi de Andreea Petcu şi Margarit Bogdan. Alaturi de ei a alergat Vladimir Draghia, sustinut de Delta Studio si Franke Romania. 

Delta Studio sprijina Padurea Copiilor2

Delta Studio sprijina Padurea Copiilor 7

Elena Blidea, arhitecta de interior Delta Studio Constanta, a alergat alaturi de Aida Ruscelo si Alexandra Londono Salinas, venita tocmai din Malta.

Delta Studio sprijina Padurea Copiilor 4

“Padurea copiilor” este un proiect al ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila – care are ca scop impadurirea terenurilor degradate din sudul Romaniei si ingrijirea acestora. Lucrarile de impadurire se realizeaza in baza unor proiecte tehnice realizate de catre experti silvici. Activitatile includ atat plantarea arborilor si arbustilor, cat si ingrijirea lor timp de 5-6 ani.

Delta Studio, impreuna cu brandul de mobilier Formmat, crede cu tarie ca orice actiune trebuie realizata cu respect fata de natura si generatiile viitoare. Plantarea celor 1000 puieti se inscrie in campania de sustinere a impaduririlor si responsabilizare asupra mediului inconjurator demarata de Delta Studio.

received_1706982262904647

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.