Concurs de soluții pentru amenajarea unui apartament Smart Luxury

Delta Studio și OAR București invită arhitecții și designerii să-și exprime creativitatea în amenajarea unui spațiu rezidențial emblematic pentru locuirea în stil contemporan.

Piața românească înregistrează o creștere semnificativă a ofertei de spații rezidențiale, iar deschiderea clienților către colaborarea cu un proiectant pentru amenajarea interiorului devine, la rându-i, din ce în ce mai mare. Spațiile rezidențiale contemporane sunt variate ca mărime sau configurație, însă volumul cel mai mare de locuințe se înscrie într-o serie de tipologii recurente. Pentru un arhitect sau designer, provocarea cea mai mare o reprezintă lucrul cu spații „comune”, scoaterea din anonimat a unui spațiu obișnuit printr-o viziune creativă care transformă cotidianul într-un loc special, încărcat de semnificație.

Așteptăm soluții Smart până pe 5 decembrie!

Competiția pe care o lansăm are două obiective importante: pe de o parte, de a arăta că orice spațiu poate căpăta un caracter aparte prin design, iar pe de altă parte de a conștientiza publicul de importanța colaborării cu un arhitect sau designer pentru obținerea unei amenajări cu personalitate.

Premiul 1 constă în 4000 euro, premiul 2 în 2000 euro, iar premiul 3 în 1000 euro.

Smart Luxury este propunerea și provocarea noastră de a modera un buget mediu cu inteligență pentru a obține rezultate excepționale. Alegerea și asocierea creativă a pieselor unei amenajări (de la finisaje până la decorațiuni) reprezintă elementele esențiale pentru un proiect reușit și pentru locuirea în condiții de calitate.

Membrii juriului care vor analiza soluțiile de design propuse sunt: Arh. Bogdan Ciocodeică, Arh.Eliza Yokina, Arh. Andreea Maria Marinescu, Arh. Dorin Ștefan Adam, Dragoș Bonea (Delta Studio); iar membrii supleanți: Arh. Livia Nica-Rus, Arh. Ionuț Cristian Buțu (Delta Studio).

Descoperă regulamentul, tema concursului și mai multe detalii aici.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.