Delta Studio partener exclusiv Laufen în România

Suntem bucuroși să vă anunțăm că ne extindem selecția de branduri și produse oferite în exclusivitate în România. Parteneriatul cu compania Laufen se înscrie în misiunea noastră de a oferi design și tehnologie de ultimă oră pentru amenajări inteligente.


Fondat în Elveția și având o tradiție de peste 125 ani în creația și producția de obiecte sanitare, Laufen este în prezent un actor important pe piața internațională, ca brand premium al Grupului Roca. Oferta Laufen urmărește o simbioză între design, calitate și funcționalitate, dezvoltând deopotrivă serii de produse pentru proiecte curente, cât și serii exclusive pentru ambiente extravagante.

De-a lungul timpului Luafen și-a demonstrat excelența în a crea băi clasice si contemporane, elegante și captivante cu produse de la lavoare, căzi de baie, baterii, cabinete, oglinzi și diferite accesorii.

Laufen s-a remarcat printr-o strânsă colaborare cu arhitecți și designeri celebri, ce a dus la crearea unor serii unice de produse, remarcabile ca design și în același timp extrem de practice. Nume precum Patricia Urquiola, Marcel Wanders, Konstantin Grcic, Toan Nguyen sau Stefano Giovannoni semnează colecții de produse cu un design modern, minimalist sau eclectic, serii cu personalitate proprie, menite să răspundă unor cerințe și gusturi dintre cele mai diverse.


Prin parteneriatul cu Laufen, ne propunem să dezvoltăm cu precădere oferta de produse și amenajări Smart Luxury oferite partenerilor și clienților. Smart Luxury înseamnă amenajări de cea mai bună calitate, în acord cu ultimele tendințe, concomitent cu un buget mediu gestionat în mod inteligent, care permite asocierea designului accesibil cu elementele luxury.

Astfel că prin parteneriatul cu Laufen va prezentăm produse de excepție, cu o estetică selectă, construite cu rigoarea funcțională, caracteristică culturii elvețiene.

Rețeaua națională de showroom-uri și platforma online Delta Studio prezintă și aduc în exclusivitate pieței din România colecții de excepție, care respectă tradiția Laufen, realizate prin colaborarea cu designeri de renume.

Descoperiți produsele Laufen aici.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.