Delta Studio, official home of Porcelanosa, deschide un nou showroom in Chisinau

Pe 10 decembrie 2015, inauguram un nou showroom de 250 mp in Chisinau. Noul showroom din Chisinau este amplasat central, pe strada Ciuflea nr. 4, si aduce un concept complet nou in Moldova: Design Cafe & Club, un hub cultural dedicat arhitecturii si designului.

11DX_1520 (1) mic
Cu o activitate de peste 20 ani in Romania, Delta Studio s-a lansat pe piata din Republica Moldova in 2014, devenind rapid unul dintre principalii furnizori de solutii de amenajari de interior de pe piata. Delta Studio este Oficial Home of Porcelanosa in Romania si Moldova, fiind cel mai mare distribuitor in Romania si distribuitor exclusiv in Moldova pentru grupul de referinta la nivel mondial.

Conceput si proiectat de arhitectul Alexandrin Buraga, noul spatiu se doreste un epicentru pentru toti utilizatorii si specialistii din sfera design-ului si arhitecturii. Design Cafe & Club va gazdui dezbateri, workshop-uri si seminarii, cu participarea furnizorilor, partenerilor si a profesionistilor din domeniu. Este un concept prin care know-how-ul dobandit de Delta Studio in cei peste 20 de ani de activitate va fi transmis specialistilor din sfera designului si arhitecturii, dar si tuturor pasionatilor de frumos.

Spatiul  include o biblioteca de albume si reviste internationale de specialitate si o zona de bar, discutii si conferinte, in care este expusa o pictura a renumitului pictor contemporan Leonid Rotar. Scopul acestui spatiu este stimularea creativitatii si a colaborarilor cu arhitecti si designeri, consacrati sau emergenti, pentru a genera design de inalta calitate dintr-o efervescenta creatoare existenta in Moldova, ce trebuie coagulata intr-un produs final, vizibil si accesibil publicului larg.

41DX_1543 mic

La inaugurarea showroom-ului, pe 10 decembrie 2015, vor fi prezenti parteneri si profesionisti din industrie, existand si o tombola pentru arhitecti, care pot castiga o vizita la fabrica Porcelanosa din Spania.

Delta Studio distribuie pe piata din Romania si Republica Moldova produse ceramice, instalatii sanitare, decoraţiuni si mobilier de la cei mai mari producatori internationali din domeniu, precum si produse de mobilier pentru bucatarie, baie sau living, realizate in fabrica proprie de la Piatra Neamt. Showroom-urile Delta Studio sunt concepute ca laboratoare de creatie, in care clientii beneficiaza de o oferta completa de produse, consiliere gratuita si proiectare, alaturi de o echipa de profesionisti.

81DX_1620 mic

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.