Delta Studio, distincție la Gala Premiilor Real Estate 2022!

Delta Studio a câștigat premiul pentru „Cel mai bun integrator de soluții pentru amenajări interioare” la Gala Premiilor Real Estate 2022, un eveniment exclusivist organizat de Real Estate Magazine.

Premiile Real Estate 2022 au reușit să contureze imaginea de ansamblu a pieței imobiliare adaptate la noua realitate din 2022, recunoscând meritele companiilor și antreprenorilor care au mizat pe noi modele de afaceri sau au decis să se extindă în noi piețe.

Anul acesta, Gala a adunat un număr impresionant de 100 de nominalizări în 20 de categorii, Delta Studio fiind liderul categoriei care a consacrat activitatea ultimilor ani: integrator de soluții pentru amenajări interioare.

Tudor Cartianu, CEO Delta Studio, a luat parte la festivitatea de premiere găzduită de Real Estate Magazine, alături de cei mai importanți jucători din industrie.

„Reprezintă o onoare acest premiu pentru Delta Studio – lider pe piața rezidențială din capitală, având implicare în peste 60% din proiectele rezidențiale din București. Premiul confirmă, încă o dată, succesul noii noastre direcții de business: de la furnizori de materiale la soluții integrate pentru amenajări interioare, cu design, materiale și execuție.”

Tudor Cartianu, CEO, Delta Studio

Delta Studio a câștigat premiul Real Estate pe baza unor criterii ce țin de brand, volum de investiții, cotă de piață, impact asupra dezvoltării sectorului și elemente inovatoare. Poziția de lider este consacrată și întărită de la an la an prim premii, distincții, dar și prin număr record de proiecte realizate.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.