Delta Studio Design – amenajare Jardins du Nord

Acest penthouse face parte din ansamblul rezidențial Jardins du Nord, care este situat în mijlocul naturii și oferă totodată accces rapid către puncte importante de interes ale orașului. Ansamblul integrează finisaje Delta Studio și propune beneficiarilor un stil de viață select, cu un confort sporit. Deviza a fost preluată și în amenajarea acestui penthouse, prin îmbinări armonioase de finisaje, jocuri de texturi, lumini și nuanțe. Rezultatul: o amenajare modernă cu note luxury.

Înălțimea generoasă și compartimentarea bună a spațiului au oferit o libertate mare arhitectului în configurarea amenajării. Proiectul de design interior s-a concentrat pe integrarea a cât mai multor plăci ceramice de mari dimensiuni cu finisaje care redau textura marmurei și a lemnului, într-un mod echilibrat, fără a încărca vizual atmosfera. Rafinamentul plăcilor ceramice Porcelanosa contribuie astfel la crearea unui interior elegant și discret.

În zona de zi, blatul de lucru, placajele din zona TV și șemineul cu aspect de marmură oferă dinamism liniilor minimaliste ale mobilierului. Plăcile ceramice cu aspect de lemn de la Urbatek, Porcelanosa, sunt elementele care asigură continuitatea în tot spațiul, fiind utilizate inclusiv pentru placarea pereților de pe hol și a ușilor filomuro.

Băile aduc amenajării cele mai multe accente glamour și un aer imperial, având foarte multe inserții cromatice aurii și utilizând plăci ceramice cu venaturi dramatice.

Dormitoarele urmează însă tonurile neutre întâlnite în amenajare, aducând câteva puncte de accent ce respectă preferințele beneficiarilor. Astfel, pentru dormitorul copilului s-au folosit accente de turcoaz și forme geometrice inspirate de serialul coreean în vogă, Squid Game, în timp ce în celelalte dormitoare s-au adus accente de cărămiziu și verde olive prin elementele de decor.

Sfatul arhitectului

Poți păstra unele spații versatile prin utilizarea unor finisaje în tonuri
neutre pentru a le putea modifica în timp odată cu schimbarea preferințelor, mai ales în camerele copiilor care își schimbă dorințele pe măsură ce se dezvoltă. Accentele date prin decorațiuni sunt elemente care pot fi înlocuite rapid fără costuri ridicate și fără prea mult deranj.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.