Delta Studio a deschis cel de-al zecelea showroom la Chisinau

Vineri 5 decembrie a avut loc inaugurarea primului showroom Delta Studio la Chisinau. Cu o experienta de aproape 20 ani in domeniul amenajarilor interioare si 9 showroom-uri in Romania, Delta Studio promite sa devina un spatiu important de promovare a calitatii si inovatiei in Republica Moldova.

Deschiderea a fost marcata de un eveniment elegant la care au participat atat  designeri, arhitecti, dezvoltatori imobiliari si oameni de afaceri din Republica Moldova  cat si furnizori internationali de placi ceramice si saniatre ca Porcelanosa, Villeroy&Boch, Bien si  Grohe.

”Echipa Delta Studio va oferi posibilitatea de promovare si schimb de experienta, la nivel international, pentru designeri si arhitecti. Spatiul showroom-ului va fi actualizat, in mod constant, cu proiecte ale designerilor tineri, care dau dovada de rafinament si calitate in amenajari interioare” Alexandrin Buraga- director Delta Studio Chisinau
DSC_5594 - Copy
Indiferent de proiect Delta Studio ofera servicii de proiectare, lucrari de executie si montaj, garantie si service, furnizare de materiale si obiecte de design. In fabrica de la Piatra Neamt se executa si personalizeaza orice tip de mobilier prin detalii, oferind unicitate si clasa, ceea ce diferentiaza compania de multi producatori din sector. Seriozitatea si produsele de o calitate superioara, au facut ca Delta Studio sa exporte mobilier din lemn masiv si sa lege colaborari cu distribuitori renumiti.

Participarea la targurile nationale si internationale de profil (BIFE SIM Bucuresti, Targul International de Mobila de la Milano) contribuie la pastrarea standardelor de calitate si la asimilarea noilor curente din arhitectura.
De la finisaje, sanitare si pana la mobilier si decoratiuni Delta Studio ofera arhitectiilor si beneficiarilor acestora, produse de calitate, adaptate exigentelor lor.

Showroom-ul de 350 mp sa afla in incinta magazinului Mobimall din Calea Iesilor nr 91.

DSC_6481

DSC_6222

DSC_6179

DSC_6071

DSC_6048

DSC_5752

DSC_5826

DSC_5839

DSC_5877

DSC_5997

DSC_5739

DSC_5730 - Copy

DSC_5700

DSC_5672

DSC_5616

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.