Delta Studio Cluj împlinește 5 ani! Peste 100 de arhitecți au participat la evenimentul aniversar

Delta Studio, lider național în soluții premium pentru amenajări interioare, serbează 5 ani de existență în orașul Cluj! Cu această ocazie, peste 100 de arhitecți, dezvoltatori și parteneri locali au participat la evenimentul aniversar, în cadrul căruia au fost prezentate noile trenduri, servicii și oportunități de dezvoltare dedicate profesioniștilor.

Eveniment aniversar Delta Studio Cluj

Delta Studio Cluj – showroom shop in shop Porcelanosa

Showroom-ul Delta Studio din Cluj este un shop in shop Porcelanosa, brand care aniversează anul acesta 50 de ani de tradiție în fabricarea și furnizarea de plăci ceramice, sanitare și accesorii pentru baie, bucătării, mobilier și alte soluții premium produse în Spania.

Eveniment aniversar Delta Studio Cluj

Branduri premium, exclusiv la Delta Studio în România

Pe lângă ambientele și produsele semnate de Porcelanosa, Delta Studio oferă soluții complete pentru amenajări interioare, atât pentru profesioniști, cât și pentru beneficiarii finali. Delta Studio este distribuitor în exclusivitate în România al brandului LAUFEN, divizia de lux a brandului ROCA pentru sanitare. Alte branduri ce pot fi regăsite în exclusivitate în showroomuri și pe site-ul Delta Studio sunt: DALET (affordable design made in Romania – sanitare), CUCINESSE (producător italian de bucătării), Rosini (producător italian de mobilier), COCIF (producător italian de uși), FORMMAT (producător român de mobilier tailor – made).

Eveniment aniversar Delta Studio Cluj

Delta Studio Cluj – premii și oportunități pentru profesioniști

În cadrul evenimentului, partenerii Delta Studio au oferit premii surpriză pentru invitați: o invitație la fabrica Porcelanosa din Spania oferită de Jorge Garcia, reprezentantul brandului în România, precum și trei produse premium semnate de brandul LAUFEN au fost oferite invitaților în cadrul unei tombole.

Eveniment aniversar LAUFEN

RIDA, partener al evenimentului, a prezentat noile oportunități pentru arhitecți și designeri de interior pe care asociația le lansează anul acesta. Plaforma interactivă se bucură de notorietate la nivel național, reprezentând singurul și cel mai relevant hub care pune la aceeași masă profesioniștii industriei cu interese comune.

Delta Studio – peste un sfert de secol de existență și experiență

În cei peste 25 de ani de existență, brandul Delta Studio a colaborat cu peste 1000 de arhitecți și designeri de interior din întreaga țară. Aceasta este garanția faptului că Delta Studio este un partener de încredere, alături de care toate proiectele de amenajare interioară se finalizează cu succes.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.