Delta Studio: Avantajele unei Amenajări Complete

“We shape our homes and then our homes shape us.” – Winston Churchill

Alături de noi vei beneficia de un design de interior realizat de o echipă de arhitecți premiați, materiale de la branduri internaționale consacrate conform celor mai noi tendințe în design și tehnologie și de o implementare la standarde înalte.

Acestea sunt cele trei elemente esențiale care oferă valoare și semnificație proprietății tale.



De ce să lucrezi cu noi

Avantajele colaborării cu Delta Studio sunt:

  • Beneficiezi de o echipă dedicată: arhitecți premiați, consultant vânzări, proiectant mobilă, echipa de implementare
  • Poți primi tarife preferențiale: în funcție de produsele alese poți primi discount-uri pe categorii de produse
  • Ești tratat cu dedicație în toate etapele de desfășurare ale amenajării casei tale


Adaugă valoare banilor tăi!

Un design de interior valoros, materiale de calitate și execuție de înaltă calitate sunt trei elemente esențiale care oferă valoare și semnificație proprietății tale.

Echipa noastră are grijă să-ți organizeze bugetul cât mai eficient posibil. Știm unde să introducem accente valoroase, unde să economisim și cum să îți optimizăm bugetul astfel încât rezultatul estetic să fie unul spectaculos. Dăm valoare.

De asemenea, te ajutăm să eviți greșelile costisitoare, fiind pregătiți profesional să prevedem potențialele greșeli înainte că acestea să se întâmple. Economisim.

Un design interior impecabil, materiale de calitate și dotări generoase sunt doar câteva dintre elementele care pot oferi valoare și semnificație proprietății tale Premium. Rezultat de excepție.


Descoperă toate avantajele unei Amenajări Premium în materialul realizat de Asociața RIDA, o autoritate în domeniul designului interior din România.



Costurile orientative pentru a obține locuința perfectă

Costuri medii pentru Proiectare:

O medie de 30 euro/mp + tva – grila de prețuri diferă în funcție de suprafața spre amenajare. În acest preț sunt incluse: stabilire preferințe prin discuții interactive, relizare releveu și poze pentru demarare proiectare, realizare randări fotorealiste, întocmire proiect tehnic de execuție, urmărire de șantier conform contact, sesiune foto la final de lucrare.

Costuri orientative pentru Manoperă:

Manopera pentru lucrările de finisare și instalații sanitare variază între 150 și 250 euro/mp + tva, în funcție de stadiul în care e preluat șantierul (dacă sunt necesare demolări, decopertări, nivelări ale suprafețelor etc) dar și în funcție de complexitatea lucrărilor (soluția de design interior aleasă împreună cu arhitectul).

Lucrările de manoperă includ: zugrăveli, aplicare tapet, montaj finisaje (plăci ceramice, parchet), montaj obiecte sanitare, montaj corpuri iluminat.

În funcție de condiția spațiului și de soluția de design dorită, se pot adăuga: refacere configurație băi, mutare de posturi electrice (prize, întrerupătoare, corpuri iluminat), montaj profile decorative și/sau cornișe.

Pentru lucrări de amploare extinsă, necesare de multe ori în cazul renovărilor, lucrările de manoperă vor include și: refacere completă instalații electrice și/sau sanitare, decopertare și refinisare pereți și finisaje, îndreptare pardoseli și/sau pereți.

Costuri orientative pentru Materiale:

Finisaje, obiecte sanitare, uși, deco&iluminat: aprox. 350 euro/mp + tva

Vă oferim produse de la branduri internaționale consacrate pentru finisarea spațiilor – gresie, faianță, parchet, tapet – și pentru utilarea băilor – vas wc, lavoar, cadă sau cabină de duș, baterii – alături de o selecție de uși de interior de calitate și corpuri de iluminat. Oferta de produse este alcătuită urmărind cele mai noi tendințe în design interior.

Mobilier, incluzând bucătăria cu electrocasnicele: aprox. 400 euro/mp + tva

Selecția de mobilier Delta Studio include obiecte de la furnizori europeni, piese cu design de la producători italieni și mobilier din materiale premium ce poate fi personalizat în funcție de spațiu și de dorințele clientului.


Îți prezentăm mai jos un calcul estimativ pentru un Apartament de 100 mp:

Proiectare3.000 EUR
Manoperă20.000 EUR
Finisaje, Sanitare, Uși, Deco&iluminat35.000 EUR
Mobilier40.000 EUR
Cost Amenajare Premium98.000 EUR

* Prețurile nu includ TVA


Hai cu noi în această călătorie!

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.