Delta Studio a primit distincția Best Residential Interior Design 2021 în cadrul galei Romanian Real Estate Awards

Delta Studio a adăugat încă un premiu în palmaresul distincțiilor câștigate de-a lungul vastei activități: Best Residential Interior Design 2021, trofeu acordat în cadrul galei Romanian Real Estate Awards, primul eveniment de anvergură al anului care a celebrat excelența în piața imobiliară.

Delta Studio a primit distincția Best Residential Interior Design 2021 în cadrul galei Romanian Real Estate Awards

Gala de premiere Romanian Real Estate Awards este parte integrată a unei platforme globale, International Property Awards (IPA), o autoritate care premiază liderii din industria real estate care acoperă regiuni ca America Centrală și de Sud, Europa, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Africa, Asia, Peninsula Arabică, Canada și Caraibe.

Brandul Delta Studio, listat printre jucătorii de top din real estate, cu arhitecți premiați la nivel internațional

Cu prilejul decernării premiilor Romanian Real Estate Awards s-a lansat ediția nr. 4 a revistei Invest in Property, care prezintă jucătorii de top din real estate din România sub egida IPA.

Delta Studio, Invest in Property
Delta Studio în revista Invest in Property, ediția nr. 4

Delta Studio se află printre companiile care și-au pus o amprentă notabilă în domeniul design-ului de interior prin propriul birou de arhitectură (Delta Studio Design), dar și în segmentul real estate, atât prin parteneriate de success cu dezvoltatorii imobiliari (prin Delta Studio Inside – soluții complete pentru proiecte), cât și prin demararea unui proiect imobiliar propriu (Vernis Sunrise Villas).

Nevoile din piață din ultimii ani au modelat și dezvoltat noi direcții ale business-ului care s-au dovedit a fi câștigătoare. Delta Studio oferă soluții complete atât pentru segmentul B2B (dezvoltatori), cât și pentru B2C (clienții finali), de la concepte de amenajare până la produse și montaj. Biroul de arhitectură Delta Studio Design este unul dintre cele mai mari din țară, dezvoltând proiecte care au obținut numeroase distincții de la înființare: premiul International European Property Awards în 2020 și 2021 (Londra) și Premiul Ordinul Arhitecților din România în 2021 (București).

Amprenta Delta Studio asupra proiectelor imobiliare – plus valoare certificată

Atât premiile câștigate, cât și numeroasele proiecte imobiliare deja finalizate cu succes în parteneriat cu Delta Studio certifică valoarea adăugată pe care eticheta companiei o reprezintă. Delta Studio Inside, divizia de parteneriate pentru dezvoltatori imobiliari, oferă concepte de design interior realizat de biroul de arhitectură Delta Studio Design, precum și interioare livrate la cheie de către Delta Studio Montaj. Produsele și serviciile companiei vin cu garanția deschiderii către un segment de clienți premium, întrucât brandul Delta Studio și-a sedimentat deja poziția high-end în mentalul colectiv.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.