VIDEO – Delta Studio a deschis primul Showroom Monobrand Kerama Marazzi din Romania

Pe 12 octombrie, am reinaugurat showroom-ul Delta Studio din Valea Cascadelor, Bucuresti, care devine acum si primul showroom monobrand Kerama Marazzi din Romania. Delta Studio este acum prezenta cu 11 showroom-uri in 9 orase din Romania, cele din Cluj-Napoca si Timisoara fiind inaugurate toamna aceasta.

La evenimentul din 12 octombrie au participat reprezentantii Kerama Marazzi, Ivan Sharipov, Export Director Kerama Marazzi, si Alina Agibalova, Senior Manager Export Department. Kerama Marazzi este fabrica din Rusia a brandului italian Marazzi, achizitionat recent de un grup nord american, lider mondial in productia de placi ceramice (peste 150 milioane m2/an), cu fabrici in Italia, Spania si Rusia, utilizand tehnologie de ultima generatie. Produsele realizate de fabrica din  Rusia, Kerama Marazzi, au un nivel de calitate, design si caracteristici mecanice ridicate, la un pret foarte competitiv, datorita costurilor de productie reduse.

Ivan Sharipov, Export Director Kerama Marazzi si Dragos Bonea, Director General Delta Studio

Alina Agibalova, Senior Manager Export Department Kerama Marazzi si Tudor Cartianu, CEO Delta Studio

Showroom-ul Delta Studio de 500 mp din Str. Valea Cascadelor nr. 18 ofera solutii si concepte de amenajare complete ce integreaza designul, realizate de echipa proprie de consilieri si arhitecti de interior si adaptate specificului fiecarui spatiu.

Echipa de vanzari Delta Studio Militari, alaturi de Dragos Bonea, Director General Delta Studio si Tudor Cartianu, CEO Delta Studio

La evenimentul de reinaugurare au participat arhitecti, colaboratori si dezvoltatori imobiliari. Trei dintre arhitectii colaboratori au castigat vizite la fabrica Kerama Marazzi din Rusia. Evenimentul a fost acompaniat de preparate fine si bauturi rafinate de la restaurantul Naan Project. Vinurile au fost asigurate de Crama Girboiu, iar cafeaua de Dolce Gusto.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.