De ce sunt la modă bateriile cu finisaj negru mat?

Finisajul negru, în special cel mat, este o opțiune din ce în ce mai populară în designul de interior, iar furnizorii s-au aliniat cu succes la cerințele pieței. Aflăm în articolul de mai jos de ce negrul mat este în vogă și ce avantaje aduce acest tip de finisaj.

Kludi Bozz – baterie cadă-duș

Spre deosebire de finisajul cromat, negrul mat pune în evidență mult mai bine designul produsului, conferindu-i note de eleganță și rafinament.

Negrul este folosit, de obicei, la nivel de accent în designul de interior, și nu ca nuanță principală. Astfel, o baterie neagră va fi observată mult mai ușor și va ieși în evidență, accentuând atmosfera generală din baie, mai ales în contrast cu ceramica albă.

Kludi Bozz – baterie lavoar

Un alt motiv pentru care bateriile de culoare negru mat sunt la modă este elementul de noutate. Cu toții suntem obișnuiți cu obiectele sanitare cromate, însă negrul vine cu un aer fresh, interesant și intrigant. Finisajul cromat este convențional, pe când negrul susține tendințele artistice și extravagante ale designului din zilele noastre.

Unul dintre furnizorii cu care lucrăm și care oferă o gamă variată de baterii cu finisaj negru mat sunt cei de la Kludi.

Kludi este un furnizor specializat în producerea bateriilor de baie și de bucătărie, oferind soluții complete și moderne pentru baie. Dorința brandului este aceea de a împleti armonios experiența utilizării, funcționalitatea de înaltă calitate și designul dus aproape de perfecțiune. Astfel, sloganul “Water in Perfection” este tradus în toate produsele marca Kludi.

Kludi Bozz – baterie de lavoar încastrată

Mai jos îți prezentăm colecția de baterii Kludi Bozz, cu finisaj negru mat. Acestea se află și la noi pe site.

Colecția Bozz se distinge prin simplitate arhitecturală și purism estetic, fără elemente decorative inutile. Kludi promovează, prin colecția Bozz, claritatea în design și un limbaj minimalist. Aceste caracteristici se observă de minune la bateriile negre.  

Kludi Bozz – baterie cadă-duș

Bateriile de lavoar din această colecție sunt de două feluri: clasice, cât și de perete.

Kludi Bozz – baterie de lavoar încastrată

Cele clasice vin în trei variante de înălțime a pipei, respectiv  75 mm, 100 mm și 240 mm. Cea din urmă este varianta cea mai înaltă și este potrivită pentru lavoarele pe blat.

Kludi Bozz – baterii de lavoar

În completarea unui design unitar și coerent, cei de la Kludi oferă o baterie de duș Bozz și una pentru cadă-duș, din aceeași colecție Bozz.

Kludi Bozz – baterie duș

Bateria de bideu și dușul igienic sunt încă două completări în cadrul colecției de succes Bozz.

Kludi Bozz – duș igienic

În concluzie, dacă iei în calcul să te orientezi spre o amenajare care să integreze și accente elegante de negru mat, te invităm să explorezi colecția Bozz de la Kludi și să alegi produsele care ți se potrivesc cel mai bine.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.