VIDEO – Cupa Arhitecților la Ski și Snowboard, ediția 2020

Și în acest an am avut onoarea să fim sponsorul principal al Cupei Arhitecților la Ski și Snowboard organizat în parteneriat cu O.A.R., Wienerberger, AluKőnigStahl, Greentek, Isopan și Alumil. Cea de a 8-a ediție a concursului a avut loc la Predeal, respectiv pe Pârtia Clăbucet  în zilele de vineri 28 și sâmbătă 29 februarie 2020.

 

Evenimentul s-a bucurat de un real success, la care au participat peste 150 de persoane din domeniu, pasionate de sporturile de iarna, dornice să își exerseze talentele sportive într-un cadru relaxat și jovial. Pe lângă ski, snowboard și zăpadă, participanții au avut ocazia să socializeze cu colegii de echipă în aer liber, să se bucure de vremea prielnică și de premiile acordate de sponsori.

Evenimentul continua tradiția „Cupei Arhitecților la Ski și Snowboard”, organizată pentru prima dată în anul 2011. Cu această ocazie, în fiecare an, Filiala București a reușit să adune pasionați ai sportului din mediul arhitecturii și al construcțiilor din București și din restul țării. Amfitrionul evenimentului, domnul arhitect Lucian Pârvulescu a deschis. atât concursul. cât și Cocktail Party-ul, la care au fost invitați toți participanții la Cupa de Ski a Arhitecților alături de prietenii lor.

Participarea a fost liberă atât pentru membrii filialei, cât și pentru colegii din toata țara, familiile acestora, studenților arhitecți, inginerilor și prietenilor, iubitori ai sporturilor de iarnă.
Evenimentul s-a desfășurat sub forma a două competiții de ski și snowboard care au constat într-un slalom special și un slalom uriaș.
Premierea a avut loc în cadrul festivității de încheiere a competiției. Premiile au constat în medalii, diplome, cărți și materiale promoționale oferite de sponsori.

Sectiuni si categorii de participanti:

Sectiunea A: Arhitecți și membri de familie ai acestora
Sectiunea B: Invitați și membri de familie ai acestora
Categoria 1, juniori până la 12 ani, băieți și fete
Categoria 2, juniori mari 12 – 18 ani, băieți și fete
Categoria 3, seniori I, 18 – 40 ani, băieți și fete
Categoria 4, seniori II, 40 – 55 ani, bărbați și femei
Categoria 5, seniori III, 55-70 ani, bărbați și femei
Categoria 6, peste 70 ani, bărbați și femei
Pentru Snowboard nu au fost categorii de vârstă

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.