Cupa arhitectilor la ski si snowboard, editia 2019

O.A.R. Bucuresti impreuna cu Delta Studio au placerea sa va invite la editia a 7-a a Cupei arhitectilor la Ski si Snowboard care va avea loc la Predeal, Partia Clabucet, in zilele de vineri 22 si sambata 23 februarie 2019.

Evenimentul continua traditia „Cupei Arhitectilor la Ski si Snowboard”, organizata pentru prima data in anul 2011. Cu aceasta ocazie, an de an, Filiala Bucuresti a reusit sa adune pasionati ai sportului din mediul arhitecturii si al constructiilor din Bucuresti si din tara. Amfitrionul evenimentului, domnul arhitect Lucian Parvulescu, va deschide atat concursul cat si Cocktail Party-ul care va avea loc in seara zilei de vineri 22 februarie 2019, la care sunt invitati toti participantii la Cupa de Ski a Arhitectilor alaturi de prietenii lor.

Pot participa la acest eveniment, alaturi de membrii filialei, colegi din toata tara, familiile acestora, studenti arhitecti, ingineri si prieteni iubitori ai sportului. Estimam o prezenta de peste 100 persoane.

Evenimentul se desfasoara sub forma a doua competitii de ski si snowboard care constau in slalom special si slalom urias.

Premierea va avea loc in cadrul festivitatii de incheiere a competitiei.

Inscrierile si confirmarile de participare se fac numai la Filiala Bucuresti a O.A.R. pana miercuri 20 februarie 2019, ora 17:00, pe adresa de e-mail secretariat@oar-bucuresti.ro

Raspunsuri la intrebarile pe care ni le veti adresa precum si alte precizari vor fi postate pe pagina web a filialei, www.oar-bucuresti.ro

Program:

22 februarie 2019 (vineri):

ora 13:00 – 13:30 – deschiderea concursului si primirea concurentilor

ora 13:30 – proba „Slalom special” 2 manse

ora 19:30 – Cocktail Party – seara organizatorilor si sponsorilor care va avea loc la restaurantul Fulg de Nea, va fi sponsorizat de OAR Bucuresti, Delta Studio si Wienerberger.

23 februarie 2019 (sambata):

ora 9:30 – proba „Slalom urias”, 2 manse

ora 12:30 – Snowboard

ora 15:00 – Premierea concursului

Sectiuni si categorii de participanti

Sectiunea A: Arhitecti si membri de familie ai arhitectilor

Sectiunea B: Invitati si membri de familie ai invitatilor

Categoria 1, juniori pana la 12 ani, baieti si fete

Categoria 2, juniori mari 12 – 18 ani, baieti si fete

Categoria 3, seniori I, 18 – 40 ani, baieti si fete

Categoria 4, seniori II, 40 – 55 ani, barbati si femei

Categoria 5, seniori III, 55-70 ani, barbati si femei

Categoria 6, peste 70 ani, barbati si femei

Pentru Snowboard nu vor fi categorii de varsta

Se vor acorda premii primilor 3 clasati la fiecare categorie.

Premiile vor consta din medalii, diplome, carti si materiale promotionale oferite de sponsori.

Taxa de participare individuala este de 40 RON pentru Categoriile 4 si 5. Pentru categoriile 2,3 si 6 taxa este de 20 RON. Pentru categoria 1 nu se percepe taxa. La aceasta se adauga o garantie de 10 RON pentru numere, care se restituie la predarea numerelor de concurs.

Inscrierile si confirmarile de participare se fac numai la Filiala Bucuresti a O.A.R. pana miercuri 20 februarie 2019, ora 17:00, pe adresa de e-mail secretariat@oar-bucuresti.ro

Alte precizari:

Participantii sunt rugati sa furnizeze urmatoarele date pentru a putea fi trecuti corect in listele de concurs: categoria de varsta, daca sunt arhitecti sau invitati, la ce probe participa ski sau/si snowboard.

Se poate participa la toate cele 3 probe adica slalom special schi, slalom urias schi si snowboard sau la una sau doua probe.

Urcarile cu telescaunul sau teleschiul se platesc de catre participanti.

Pe langa diplome, cupe si medalii vor exista si premii in obiecte si cadouri de la sponsori.

Alaturi de Delta Studio il avem ca invitat pe Wienerberger.

Cazarea se rezerva individual. Se recomanda hoteluri si pensiuni in apropierea partiei, cum ar fi: Fulg de Nea tel.: 0787 254286, Pensiunea Campionilor tel.: 0727 511086, Pensiunea Casa Frentz tel.: 0733 108080, Pensiunea Faast, tel. : 0724 980172, toate in imediata apropiere a partiei.

Daca se doreste cazarea la una din pensiunile de mai sus, trebuie mentionat ca este pentru Cupa Arhitectilor la Ski si din partea domnului arhitect Lucian Parvulescu pentru a primi un discount!

Rezervarea cazarii ar trebui facuta cat mai repede!

Va asteptam in numar cat mai mare si va dorim succes!

dr. arh. Emil Ivanescu
Presedinte O.A.R. Bucuresti

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.