Cucinesse – un nou furnizor de mobilier de top

Ne bucurăm să vă anunțăm faptul că ne extindem oferta de furnizori. De această dată cu brand-ul de mobilier ce vizează bucătăria și living-ul, denumit Cucinesse, și fiind recunoscut la nivel mondial. În curând veți putea vedea și primul model de mobilier de bucătărie numit Evolve, care urmează să fie expus în showroom-ul nostru principal.

Puteți vizualiza modelul de mobilier de bucătărie Evolve și în următorul video.

Fabricat în Italia timp de 40 ani

Povestea Cucinesse a început în 1979 în Italia, când un tânăr visător Sergio Pazzaglia a simțit nevoia de a-și îndrepta experiența de lucru înspre sectorul lemnului. Astfel, acesta a decis să deschidă propriul său atelier pentru producerea și asamblarea mobilei: un angajament creat exclusiv pe baza inteligenței și abilităților sale, dar mai ales pe dexteritatea sa deosebită și pentru strădania depusă în fiecare zi.

 

Au urmat ani de efort asiduu, plini de sacrificii dar și de satisfacții pe mpsură. Astfel, curajul și capacitatea de a-și îndrepta atenția către profesionalismul colaboratorilor, fiabilitatea furnizorilor și către calitatea produselor, au contribuit la dezvoltarea micului atelier.

În 1995, însoțit de tânăra sa fiică Annabsa, a creat compania Cucinesse, transformând un atelier de meșteșugar într-o companie cu o infrastructură solidă. În scurt timp s-a remarcat pe piața națională prin producția de bucătării modulare.

 

 

Capitalul uman

Cucinesse și-a consolidat statutul de brand care nu și-a lăsat în urmă originile, fiin un brand la care toată lumea contribuie cu entuziasm: familie, colaboratori, angajați și furnizori.

Cucinesse nu poate fi asemănată cu o singură persoană, însă ,cu sigurață, desemnează suma resurselor sale!

Dezvoltarea tehnologică a introdus folosirea utilajelor avansate în unele faze ale procesului de producție. Însă acest lucru nu a înlocuit sau redus niciodată prezența umană și măiestria care este utilizată astăzi. Aceasta este fundamentală pentru a garanta un grad înalt de unicitate pentru fiecare model de mobilier de  bucătărie sau living.

 

Atenția acordată nevoilor și solicitărilor fiecărui client în parte este o prioritate pentru brand-ul Cucinesse, unde reprezentații firmei lucrează în paralel și sprijină fiecare client de la primul stadiu al unei oferte de cumpărare până la asistența post-vănzare.

În acest proces complex, tehnologia înaltă a software-ului de design este armonizată cu implementarea proiectelor personalizate și consolidarea relațiilor de colaborare, care disting compania Cucinesse față de restul de pe piața amenajărilor interioare.

 

 

Mai mult decât atât, Cucinesse reprezintă un grup de oameni apropiați, devotați valorilor fundamentale asociate unei lungi tradiții care împărtășesc aceleași idealuri: pasiune pentru munca lor, sacrificiu, dialog deschis, extins la nivelul întregii  companii; furnizori, colaborari cu designeri și arhitecți, care împreună poziționează Cucinesse ca o companie solidă, conectată la tendințele actuale.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.