Conceptul Smart Luxury la BIFE SIM 2013

Delta Studio a lansat oficial, în cadrul celui mai mare târg de mobilă și decorațiuni din România BIFE SIM 2013, conceptul Smart Luxury. Este o colecție de mobilier de calitate, produsă la în țară, completată cu finisaje, accesorii și decorațiuni ale unor branduri cunoscute, care definesc un stil de viață contemporan. Trendul tot mai accentuat al bucătăriilor provensale, pe placul multor români, i-a provocat pe designerii de la A-Team Architects și echipa de la Delta Studio (General Architect Ana-Maria Popa) să vină cu o soluție completă, plină de șarm.

Designul acestei colecții îmbină liniile rusticului provensal și cele ale stilului clasic, reinterpretate și adaptate în contextul actual. Este alegerea perfectă pentru cei ce doresc să regăsească în ambientul casei lor calmul, liniștea și confortul unui ambient reușit estetic, dar deopotrivă funcțional. De asemenea, este foarte potrivit pentru cei care caută familiaritatea rusticului și eleganța clasicului într-o soluție completă.

Smart Luxury Delta Studio la BIFE SIM 2013 (2)

În standul BIFE SIM vă puteți convinge de ceea ce înseamnă mobilier și ambient Smart Luxury, adică un lux lipsit de opulență, care se traduce prin rafinament, bun-gust și calitate excepțională – toate la un preț echilibrat și corect. Pe lângă ceea ce este expus în stand, în showroomul Delta Studio, puteți descoperi linia completă a acestui concept, extinsă și pentru restul casei: living, dormitoare, băi. În plus, în showroom beneficiați de consultanță și proiectare din partea unei echipe de designeri talentați, mulți dintre ei participanți la Concursul National de Design de Mobilier 2013 organizat de APMR.

Smart Luxury Delta Studio la BIFE SIM 2013 (4)

BIFE-SIM 2013 este deschis până sâmbărtă 21 septembrie, orele de vizitare sunt 10-18, iar sâmbătă 10 -16. Vă așteptăm în standul Delta Studio situat în corpul C5 din cadrul centrului expozițional Romexpo.

Smart Luxury Delta Studio la BIFE SIM 2013 (3)

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.