Cele mai ravnite obiecte sanitare

Cine ar fi zis ca obiectele sanitare pot deveni elementele de accent care innobileaza contextul baii? Design-ul inspirat din forme organice sau geometrice, se manifesta inclusiv pentru acest tip de obiecte, lucruri posibile odata cu evolutia tehnicii si tehnologiei actuale.

Cazile freestanding

Cazile freestanding devin cele mai ravnite obiecte sanitare ale unei bai. Daca spatiul si posibilitatile instalatiei de alimentare si evacuare a apei va permite, cada de baie freestanding este ca o bijuterie in contextul baii.

Accademia  – Teuco

Inspirata din echilibrul neoclasic intre materiale si forma, Accademia cuprinde influente din Lumea Veche. Prin conectarea si alegerea materialelor si caracteristicilor stilistice de lux clasice, cu modelele mai sofisticate, Accademia adauga o nota de stil clasic la ambientele cele mai moderne, in timp ce poate pune in valoare si mai mult ambientele clasice existente.

Accademia Pop – Teuco

Amalfi – Victoria + Albert

Cada Amalfi de la Victoria+Albert este o cada de baie cu spatar inalt contemporan. Este facuta din QUARRYCAST®, un material exclusiv, format din calcar fin macinat vulcanic amestecat cu rasina, mai robust si mai durabil decat acrilul si cu o garantie de 25 ani. Cada a fost proiectata cu linii simple, care, in acelasi timp, fac invizibil sistemul de evacuare; spatarul inalt si confortabil ofera suport extins pentru gat, esential pentru a va bucura de o baie lunga si luxurianta.

 

Sofa – Glass idromassagio

Conceptele conventionale ale formelor clasice sunt schimbate si reinterpretate intr-un stil contemporan, care permite o armonizare rafinata intre obiectele sanitare si amenajarile interioare.

Naked Sottopiano – Glass Hidromassagio

O prezenta vibranta si eclectica, potrivita pentru o persoana cu gusturi originale. Structura metalica alba, alaturi de sticla albastra lucioasa imbraca intr-o geometrie liniara frumoasa formele rotunjite si organice ale cazii.

Goccia – Marmorin

Evolutia tehnologiei transformarii suprafetelor solide din compozit face posibila realizarea de forme organice spectaculoase. Libertatea liniilor, precizia formelor, culorile si aspectul luxos, sunt cateva certitudini care satisfac si cei mai pretentiosi utilizatori.

Obiecte sanitare

Pure Stone – Villeroy & Boch

Nu este o serie noua, dar formele inspirate din armonia pietrelor de rau rotunjite, Colectia Pure Stone aduce puterea si durabilitatea naturii in baie. Asociat cu un mobilier din lemn natural, se ofera contrastul care le adauga un plus de valoare acestor obiecte sanitare deosebite.

 

Impronta – Catalano

Puterea iconică a ”semnului” – amprenta prin traducere, o colectie de lavoare cu suprafete fluide si sinuoase, inspirate din formele naturii, in contrast cu formele rationale rectangulare.

Canoa Royal – Catalano

Cu forme sinuoase si elegante, de inspiratie neoclasica, defineste un stil rafinat si atemporal. Toate obiectele sanitare Canova Royal sunt caracterizate printr-o subliniere a marginilor ”bordurate” care incadreaza volumele subliniind liniile armonioase si echilibrul geometric.

 

Formosa – Olympia

Intre clasic si contemporan, forme delicate parca sunt create de apa si istorie, oferind acestei colectii de sanitare o personalitate puternica. “Formosa” trezeste un sentiment cald si prietenos.

V-care de la Vitra

Printre cele mai ravnite „gadget-uri” de baie sunt reprezentate de wc-urile cu functii incorporate de bideu! Conceptul revolutionar V-care de WC si bideu devine astfel cel mai avansat sistem de igiena personala existent, menit sa imbunatateasca total nivelul de confort din baie. Mai multe puteti citi aici.

Freedom  – Vitra

Elemente fluide, asimetrice si sculpturale se regasesc in Colectia Freedom, dincolo de bariere.

Water Jewels – Copper – Vitra

Una din cele mai recente tendinte in amenajarile interioare, este utilizarea cuprului ca finisaj. Iata si lavoarul Copper care se ridica la pretentiile actuale si suprinde prin reflexiile materialului in lumini si umbre.

 

Rondo – Dalet

2 (2)

Formele ovoidale ale obiectelor sanitare armonizeaza amenajarea baii si creeaza un contrast de forme cu mobilierul rectangular. Vasul de wc Rondo se poate gasi in 2 variante (aici), iar lavoarul Art 5 – 640 se potriveste perfect! Dar, pentru a se satisface mai multe necesitati sau gusturi, de asemenea, sunt disponibile mai multe modele (aici).

 

Lavoare din piatra de la L’Antic Colonial

Lavoarele freestanding sunt extraordinare, au un aspect deosebit si dau senzatie de suplete, eleganta si unicitate. Devin adevarate bijuterii in amenajarea bailor si de cele mai multe ori reprezinta atractia vizuala a spatiului. Formele rezultate prin eliminarea surplusului din blocuri de piatra naturala impresioneaza prin maiestrie si se transforma in adevarate sculpturi. Asocierea si cu volume realizate tot din materiale naturale, precum lemnul masiv, care ascund mobiliere de depozitare, fac compozitiile si mai interesante si nobile.

 

Spirit by Acero – L’Antic Colonial

Unde puteti gasi produsele enumerate mai sus si multe alte colectii? Vizitati showroom-urile Delta Studio si luati legatura cu un consultant de vanzari.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.