Căzi cu personalitate. Victoria + Albert

amalfi1 - Copyamalfi2 - CopyVictoria + Albert este brand-ul Britanic cu reputație în întreaga lume pentru crearea de căzi și lavoare freestanding. Format în anul 1996, cu o pasiune pentru băi și îmbăiere, organizația are sediul central în Marea Britanie. În zilele noastre, rădăcinile internaționale ale brand-ului fuzionează design-ul la nivel global, vânzările și marketing-ul cu o producție in-house, scopul fiind de a rezulta produse de lux și durabile.

32bc12c2c29bed81abb23ee64f044f4e

Ca o ultima frontieră în termeni de calitate și stil, colecțiile sunt realizate 100% din QUARRYCAST®, un amestec de calcar din roci vulcanice și rășini de înaltă performanță. De un alb natural, fiecare cadă este finisată manual de către artizanii companiei Victoria+Albert.

Colecția se potrivește atât în spațiile moderne, cât și în cele clasice.

O cadă de baie natural superioară.

Designeri italieni – Amiata

Victoria + Albert indrouce în continuu idei noi palmaresului lor pentru a-și păstra linia întâi în inovarea băilor.

Colecția Amiata este primul proiect de inovare al Victoria + Albert. Colecția a fost concepută de către designer-ul italian Sandro Meneghello și Marco Paolelli și a constat în realizarea căzii și lavoarului Amiata. Ambele sunt piese unice, cu proporții elegante și detalii sofisticate care subliniază pasiunea Victoria + Albert pentru design și dezvoltarea produsului. vezi VIDEO

amiata 1

amiata 2

Amalfi

Lateralele conturate armonios curg cu grație de la scurgere până la spătarul înălțat care prevede și sprijinul capului, esențial pentru lungi ședințe de baie.

amalfiii

amalfiiiii

amalfiiiiiiiiiiiiii

amalfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Barcelona

Inspirat de orașul renumit pentru design-ul său organic, Barcelona are curbe opulente – perfect pentru cei cu o pasiune pentru băile de lux.

barcelona 2

barcelona 3

barcelona 4

barcelona 1

Cabrits

Conturată pentru a se mula pe corp, Cabrits oferă un sprijin sporit pentru amatorii de scăldat îndelungat. Design-ul său special este de tip ”double dip” face ca baia să devină una dintre cele mai confortabile și disponibile, cu un volum de peste 176 de litri, de asemenea una dintre cele mai eficiente din punct de vedere al consumului de apă dintre colecțiile de la Victoria + Albert.

Cabrits2

cabrits3

Edge

Adâncă, cu două capete această cadă inspiră luxul printr-un format compact. Edge împărtășește multe calități certificate IOS, iar ca bonus, un stil cubic distinctiv.

Edge 1

edge 2

ios

Bazându-se pe filozofia de economie de spațiu a design-ului de baie fără limite, colecția ios este dedicată apartamentelor construite nou, unde suprafața pardoselii este redusă.

ios 1

ios 4

ios 3

ios 2

Maru

Lavoare tip bowl de la Maru 42 îți trag numele din cuvântul Japonez care înseamnă formă circulară, datorită formei sale semisferice. Cel mai adânc lavoar de la Victoria + Albert oferp mare versatilitate – potrivit pentru poziționare pe blat sau semi-îngropat.

Maru new2

Maru new1

Monaco

Adaugă sofisticare instant pentru orice baie – eleganța sa minimalistă printr-o singură piesă care se așează grațios pe pardoseală.

Monaco 1

Monaco2

Mozzano

O cadă extraordinar de frumoasă, de sine stătătoare, proiectată cu linii curbe sigure și un design ergonomic, Mozzano oferă o prezență arhitecturală puternică în spații compacte.

Mozzano

mozzano2

mozzano3

Napoli

Foarte îndrăzneață, concepută ca o lungă coajă dintr-o singură bucată, Napoli oferă posibilitatea unei căzi freestanding, combinată cu un confort extraordinar și o înălțime joasă în partea de urcare în cadă.

Napoli 1

napoli 2

Ravello

Linii drepte și îndrăznețe se combină fără efort cu liniile curbe delicate.

Ravello 1 ravello 2 ravello 3

ravello 3

Chesire

Un clasic atemporal – iată o cadă inspirată din stilul Victorian, cu două capete, adâncă, de proporții generoase, cu o gamă largă de opțiuni de finisaje pentru picioare: albe, argintii, aurii sau bronz patinat.

chesire jpeg

chesire

Drayton

Luându-și forma de la originala cadă în stil Victorian, adăugându-se opulența contemporană, rafinamentul și detalierea fină a elementelor, dimensiunea generoasă și susținerea umerilor, cada Drayton îți oferă o experiență sublimă a îmbăierii.

drayton

Elwick

O adaptare clasică ale Noi Colecții Tradiționale, cada freestanding Elwick cu o mască detaliată foarte fin, are o formă cu două capete, este generoasă și se montează pe o bază tip piedestal pentru a se ascunde scurgerea.

elwick

Richmond

O cadă elegantă cu două capete și picioare art-deco. Stilul recunoscut internațional se potrivește cu cerințele estetice ale zilelor noastre și face ca această cadă să fie foarte potrivită pentru băile mai mici.

richmond2richmond

Shropshire

O cadă cu linii clasice și dimensiuni reduse – în rafinatul stil Edwardian, care se potrivește aproape oriunde.

Sophireee

sophireeeeeee

Touluse

Noul design clasic de la Victoria + Albert – o cadă cu două capete inspirată din versiunile franțuzești văzute prima dată în jurul anului 1860.

toulouseeeee

touluseeeeeeeeeee

York

Este o baie adâncă, cu două capete, York este grațioasă datorită piedestalului care ascunde scurgerea.

york iiii

york iiiiiiiiiii

 Despre material:

our-materia2l

Materialul este cald datorită calității materialului QUARRYCAST® de avea proprietăți de izolație ridicată și este un material cald la atingere. Vezi VIDEO

Frumosul mineral vulcanic tip Limestone rezultă cu un finisajul natural alb, lucios, oferind o mare rezistență la pete.

Această materie primă dură este alcătuită din particule mici ca niște ace, formate prin supraîncălzirea rocii în timp. Când sunt amestecate cu rășini aceste particule se unesc formând o membrană incredibil de dură.

QUARRYCAST®-ul este în egală măsură natural de alb, automat mai greu decât acrylul, iar prin duritatea acestuia se asigură lipsa crăpării sau a încovoierii căzilor de baie.

Este o suprafață solidă care se poate reface ușor – deoarece materialul este dur în întreaga sa compoziție, micile zgârieturi se șlefuiesc pur și simplu; Iar garanția clientului este până la 25 de ani!

*Pentru mai multe modele din colecțiile celor de Victoria + Albert, cât și pentru oferte personalizate pe spațiile dumneavoastră, vă rugăm să contactați magazinele Delta Studio.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.