Casuta din povesti, cu aroma de cafea! Un proiect Int. Dsg. Dana Kallo!
Dana Kallo a studiat la Universitatea de Arhitectura Ion Mincu din Bucuresti, specializarea Design Interior. Pasionata de desen, a inceput inca din perioada facultatii sa colaboreze cu diferite firme de profil. A crescut si a invatat din fiecare colaborare, a pus suflet si munca in toate proiectele la care a participat.
A avut placerea de a cunoaste si lucra cu oameni diferiti, provenind din medii foarte variate si crede ca toti au contribuit intr-un fel la cea ce este acum.
„Datorita lor si a experientei acumulate timp de 8 ani atat in birou ca desenator tehnic, grafician si designer, cat si pe santier, pot spune acum ca sunt o persoana norocoasa, ca hobbyul imi este meserie.Printre lucrarile facute, sunt cateva despre care pot spune ca au un loc aparte in sufletul meu, fapt datorat in mare parte oamenilor alaturi de care conceptul de pe hartie a devenit realitate: echipa, beneficiari si colaboratori. Restaurantul Artrattoria – Hotel Art Buzau, este unul dintre aceste proiecte dragi, la fel ca Poem Caffe – Braila, Re:public – centrul vechi Bucuresti si Atlantis Business Center Bucuresti” Dana Kallo -Interior Designer –Dotka
Cofetaria Poem Caffe din Braila este dedicata artistilor, copiilor si nu numai. O amenajare romantica, jucausa si relaxanta in culori de prajitura realizata impreuna cu echipa Delta Studio.
Paleta calda afinisajelor de interior, predominata de nuante de bej si maro se impleteste frumos cu lemnul vintage al mobilierului. Primul pas in amenajarea acestui spatiu au fost povestile despre prajituri, torturi, printese si aniversari, toate in jurul unei cesti de cafea.
De cele mai multe ori, rolul decoratiunilor de interior este si de a masca elementele tehnice vizibile cum sunt usile sau gurile de vizitare catre diferite spatii tehnice.Pentru aceasta cofetarie, s-au ales corpuri de iluminat cu un puternic rol decorative, cu texturi forme si culori jucause.
Intr-un cadru neutru, atmosfera este creata cu ajutorul detaliilor decorative care imprima personalitate si caldura interiorului.
Mobilier realizat la comanda satisface nevoile de depozitare si spatiu de lucru , folosind astfel fiecare cm de spatiu interior disponibil.
Baia a fost schimbata radical. S-a adoptat un stil provensal cu influente romatice si chiar rustice. Ceramica cu aspect de caramida si placile decorative cu aspect uzat sunt completate cu gresia tip parchet si corpurile sanitare cu forme si accente clasice.
Corpurile de iluminat din baie au un puternic rol decorativ avand detalii pictate de natura rustica.
Ca toate celalalte spatii ale cofetariei, baia asteapta si ea cu un aer provensal sa spuna o poveste cu cozi de pisici pe post de cuier.