Canapele de la brandul Formmat, acum la reduceri de până la 36%

Canapeaua este, fără îndoială, centrul de interes într-un living. Această piesă esențială de mobilier dă tonul ambientului și compune, împreună cu celelalte elemente de design, spațiul mult visat.

Mai mult decat o piesă funcțională, canapeaua capătă valențe de piesă decorativă atunci când designul ei este cu totul deosebit. Fixă, extensibilă sau modulară, aceasta are un rol important în living și trebuie aleasă cu grijă pentru a-ți oferi confort și relaxare.

Mai jos îți prezentăm câteva canapele marca Formmat din portofoliul nostru, care sunt în stoc și au o reducere de până la 36%.

Formmat a luat naștere în anul 2015 din pasiunea pentru design interior și din dorința de a oferi clienților noștri produse proprii ce se încadrează în segmentul Smart-Luxury.

Canapea Livio

Canapeaua pe colț Livio exprimă eleganță, în special datorită culorii albe. Concepută în stil modern, canapeaua Livio este extensibilă și poate fi comandată atât cu colțul pe dreapta, cât și pe stânga, în funcție de necesități și dorințe.

Materialul din care este confecționată este rezistent la pete și easy clean, caracteristică ce asigură o întreținere ușoară, fără bătăi de cap.

Această piesă de mobilier oferă un echilibru livingului, datorită aspectului simplu și curat, lăsând loc altor elemente de design să iasă în evidență.

Forma sa îți va asigura relaxarea de care ai nevoie dupa o zi încărcată, iar pentru un plus de personalitate și vitalitate, îți recomandăm să o decorezi cu pernițe colorate.

Acest produs poate fi achiziționat acum cu o reducere de 20%.

Canapea Grenada

Canapeaua Grenada are la bază o tehnologie avansată, datorită telecomenzii ce extinde sau rabadează șezutul, fără să fie nevoie să o acționezi manual. Datorită acestei funcții, te poți bucura cu ușurință de un confort sporit și de momente de relaxare alături de cei dragi. Aceasta poate fi comandată atât cu colțul pe dreapta, cât și pe stânga, în funcție de necesități și dorințe.

De asemenea, spătarul se ajustează foarte ușor, oferind astfel o experiență foarte plăcută oricui o utilizează.

Designul canapelei Grenada este modern, confortabil, iar culoarea verde olive îi conferă acesteia un caracter impunător și distinct.

Caracterul versatil și funcționalitatea sunt cele mai dintre mari plusuri ale acestei canapele, iar estetica deosebită completează cu succes aceste atribute. Așadar, experiența utilizării va fi una completă.

Acest produs poate fi achiziționat acum cu o reducere de 13%.

Canapea Havana Chivas

Canapeaua Havana Chivas este extensibilă și este foarte versatilă din punct de vedere estetic: aceasta poate fi utilizată în diferite stiluri de amenejare, datorită culorii gri metalizat și a designului modern, simplu și ergonomic.

Materialul din care este confecționată oferă un plus de confort, iar șezlongul îmbie la relaxare și destindere. Canapeaua poate fi comandată cu șezlongul pe partea dreaptă, sau pe stânga, în funcție de configurația spațiului tău.

Pentru a înveseli atmosfera, îți recomandăm să o decorezi cu câteva pernițe colorate.

Acest produs poate fi achiziționat acum cu o reducere de 26%.

Canapea Cozzy

Canapeaua Cozzy este foarte practică, atât datorită formei sale, cât și a materialului și a culorii. Poți alege această piesă pentru un living de dimensiuni medii, amenajat în stil modern. Nuanța neutră de gri, cu inserții albe în materialul textil, lasă loc altor obiecte decorative să iasă în evidență și să joace rolul principal în spațiul tău. Așadar, canapeaua Cozzy creează echilibru estetic și îți oferă un grad ridicat de relaxare.  

Spătarul și șezutul sunt foarte comode, iar șezlongul este un avantaj ce satisface cu succes nevoia de confort.

Canapeaua Cozzy poate fi comandată cu șezlongul pe partea dreaptă, sau pe stânga, în funcție de configurația spațiului tău.

Acest produs poate fi achiziționat acum cu o reducere de 35%.

Canapea Avant

Canapeaua Avant are o configurație modernă și dispune de șezlong pentru un plus de confort. Nuanța de roz pal îi conferă acesteia un aer romantic, feminin și delicat.

Datorită dimensiunii, această piesă de mobilier poate fi utilizată într-un living cu suprafață medie, împreună cu obiecte de decor cu o cromatică mai intensă, care să contrasteze cu rozul pudrat.

Canapeaua Avant poate fi comandată cu șezlongul pe partea dreaptă, sau pe stânga, în funcție de configurația spațiului tău.

Dacă îți dorești o canapea cu un aspect rafinat, la un preț accesibil, aceasta este alegerea potrivită pentru tine.

Acest produs poate fi achiziționat acum cu o reducere de 35%.

Canapea Premi

Canapeaua Premi se potrivește în spații de living mici sau medii, datorită dimensiunii acesteia. În plus, designul simplu și nuanța de gri cu inserții albe o recomandă pentru amenajări moderne, minimaliste, unde se pune accentul pe funcționalitate. Estetica simplistă lasă loc altor piese să iasă în evidență.

Dacă dispui de un spațiu limitat în living și îți dorești o piesă de mobilier ergonomică și practică, canapeaua Premi este alegerea potrivită pentru tine.

Acest produs poate fi achiziționat acum cu o reducere de 35%.

Pentru mai multe informații poți accesa site-ul Delta Studio, unde vei găsi o paletă largă de produse aflate la promoție.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.