Campanie Ready to Buy

AMENAJĂRI READY TO BUY LA ÎNDEMÂNA TUTUROR – O NOUĂ CAMPANIE BY DELTA STUDIO

Suntem bucuroși să vă anunțăm că va avea loc, între 10 octombrie și 10 noiembrie, campania Ready To Buy.
Campania se desfășoară pe o perioadă de 30 de zile, perioadă în care publicul se poate înscrie pentru a achiziționa amenajări realizate de arhitecți, la prețuri reduse cu 15%.

Misiunea campaniei constă în a crește rata de conștientizare în privința necesității de a apela la ajutor specializat, atunci când ne amenajăm locuințele.

În acest demers ni s-a alăturat și actorul Vladimir Drăghia. Acesta își joacă propriul rol, acela de actor, care în cazul de față, își exersează fără prea mare succes abilitățile de pictor. Deși nu este priceput în arta amenajării, Vladimir și-a amenajat singur baia, optând pentru o amenajare Ready to Buy.

Dacă nu ești încă hotărât în privința amenajării tale, avem o veste bună! Deși perioada de înscriere durează doar 30 de zile, vei beneficia de discount-ul de 15% timp de 6 luni.

Amenajările Ready to Buy sunt propunerile de design interior realizate de echipa de arhitecți Delta Studio. Acestea sunt alcătuite din produse durabile, de înaltă calitate, de la furnizori de top din întreaga lume și se adresează atât segmentului Exclusive, cât și celui Smart Luxury.

Astfel, vei găsi amenajări de la prețuri accesibile, până la amenajări compuse cu produse premium.

Optând pentru amenajările Ready to Buy vei beneficia de un preț mult mai avantajos față de achiziționarea produselor separat. Acestea se pot adapta locuinței tale pentru a valorifica în totalitate suprafața spațiului disponibil.

În plus, poți înlocui produsele regăsite în amenajare cu alte produse din aceeași categorie, prezentările de pe site având caracter informativ.

Aici vei găsi mai multe propuneri de amenajări.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.