Call for Projects – Dăm startul selecției pentru noul proiect editorial Portofolio by Delta Studio

La Delta Studio ne face o deosebită plăcere să venim cu idei noi pe care să le transformăm în realitate. Ne dorim să inspirăm și să aducem zâmbete pe buze prin demersuri originale și creative. Așa a luat naștere cel mai nou proiect al nostru, Portofolio by Delta Studio.

Ce înseamnă Portofolio by Delta Studio? Înseamnă talent, pasiune și dedicare, toate adunate într-un singur loc – un proiect editorial cu cele mai reușite amenajări realizate cu produse de la noi.

Înseamnă oglindirea colaborării cu arhitecții de interior, designerii și clienții, cu care am dus la bun sfârșit proiecte de amenajare frumoase de-a lungul anilor.

Așadar, dacă ai o baie, o bucătărie sau orice altă încăpere amenajată cu produse de la noi, te invităm să îți înscrii proiectul la adresa de e-mail marketing@deltastudio.ro, până la data de 1 iunie.

Publicația Portofolio by Delta Studio va fi tipărită în 10.000 de exemplare și distribuită gratuit în cele 10 showroom-uri din țară, dar și prin intermediul firmelor partenere.

Anvergura publicației este susținută de experiența acumulată în urma publicării celor 5 ediții ale albumului Lifestyle Design Interior, din 2017 și până în prezent.

Poți participa la selecție dacă ești arhitect colaborator sau client direct, cu fotografii reale ale amenajării, fără randări.

Așteptăm cu nerăbdare propunerile voastre și abia așteptăm să vedem rezultatul final al acestei noi inițiative.

Mult succes!

#PortofoliobyDeltaStudio

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.