Call for Architects and Designers – pregatim Albumul „Lifestyle Design Interior 2019”

Pregatim a treia editie a albumului anual „Lifestyle Design Interior” – cele mai reusite proiecte rezidentiale finalizate de arhitecti si designeri romani in 2018. Propunerile de proiecte pot fi trimise la marketing@deltastudio.ro, pana pe 15 septembrie 2018. Proiectele selectate vor fi incluse in albumul anual, care va fi lansat in luna decembrie.

 

Editia 2018 a Albumului „Lifestyle Design Interior” este distribuita national prin Inmedio, librariile Carturesti, benzinariile OMV&Rompetrol, punctele de presa din aeroporturi, Cora, Kaufland, Tabac Xpress, in showroomurile Delta Studio si online pe emag.ro si deltastudio.ro. Albumul 2018 prezinta 30 de proiecte de amenajari interioare si o serie de interviuri despre locuirea contemporana, realizate cu trei arhitecti romani consacrati –arh. Dorin Stefan, arh. Constantin Ciurea si arh. Adrian Zerva.

Apreciat de iubitori de design, producatori, arhitecti si designeri deopotriva, albumul prezinta amenajari de interior variate ca suprafata, buget si stil, criteriile de selectie fiind ingeniozitatea, functionalitatea si valorile estetice ale proiectului. Proiectul este conceput ca o sursa de inspiratie pentru toti cei care isi amenajeaza locuinta.

CALL FOR PROJECTS

Pentru editia 2019, Delta Studio invita arhitectii si designerii romani sa trimita la marketing@deltastudio.ro imagini cu proiecte rezidentiale de amenajari de interior finalizate in anul 2018. Imaginile trebuie insotite de o scurta descriere a proiectului. Autorii proiectelor selectate vor fi contactati dupa finalizarea termenului de inscriere. Mai multe detalii pe www.deltastudio.ro si marketing@deltastudio.ro.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.