Call for Architects and Designers – Pregătim a VI-a ediție a albumului “Lifestyle Design Interior” 2022

RIDA – Romanian Interior Design Association pregătește a șasea ediție a albumului anual „Lifestyle Design Interior” – cele mai reușite proiecte de amenajări rezidențiale recente, concepute de arhitecți și designeri români.

Ediția 2022 a publicației “Lifestyle Design Interior” preia și duce mai departe proiectul de succes (dar și de suflet), al celor mai frumoase amenajări de interior. Scopul proiectului este de a promova designul de cea mai bună calitate, în acord cu cele mai recente tendințe în domeniu.

Spre deosebire de anii precedenți, proiectul va fi gestionat de Asociația RIDA (www.designdeinterior.ro) și va aduce un element de noutate – premierea celor mai reușite 3 proiecte, selectate de o echipă curatorială, care va realiza și preselecția pentru album. Echipa curatorială va fi formată din designerul Karim Rashid și arhitecții Yvonne Toader și Andra Marinescu.

Albumul “Lifestyle Design Interior” va fi distribuit pe plan național prin librăriile Cărturești, benzinării, în showroom-urile Delta Studio și online pe emag.ro și deltastudio.ro.  

Ediția precedentă a avut un număr record de pagini – 392 – și a inclus 50 de proiecte rezidențiale de top cu sfaturi de la specialiști pentru fiecare proiect în parte. Coperta a fost semnată de Karim Rashid, designer  international, iar anul acesta, același Karim ne va onora cu încă o copertă creată și semnată de el.

Albumul Lifestyle Design Interior ediția a V-a

Apreciat de pasionați de design, producători, arhitecți și designeri deopotrivă, albumul va prezenta amenajări de interior variate ca suprafață, buget și stil, criteriile de selecție fiind originalitatea, funcționalitatea și valorile estetice ale proiectului. Albumul „Lifestyle Design Interior” este conceput ca o sursă de inspirație și frumos pentru cei care își amenajează locuința.

Cele 5 ediții Lifestyle Design Interior

Condiții pentru înscrierea în Album:

  • Proiectele de design interior trebuie să fie finalizate recent.
  • În această ediție vor fi incluse doar proiecte rezidențiale.
  • Nu se acceptă fotografii care reprezintă randări sau  stadii intermediare ale proiectelor.
  • Se pot trimite mai multe proiecte realizate de același birou/ arhitect/ designer, dacă fiecare dintre ele respectă condițiile de mai sus.
  • E-mailul trebuie să conțină: 5-10 fotografii proiect (rezoluție online), alături de o scurtă descriere a proiectului.

Propunerile de proiecte pot fi trimise la album@designdeinterior.ro, până la data de 15 septembrie 2021. Proiectele selectate vor fi incluse în albumul anual, care va fi lansat în luna decembrie.

Parteneri: Delta Studio, OAR Filiala București, BREC (Bucharest Real Estate Club), Meta Estate.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.