Bucatarie in Stil Scandinav pentru un Apartament din Bucuresti

Bucatariile in stil scandinav continua sa fascineze designerii si utilizatorii deopotriva, prin aspectul lor minimalist si luminos. Principala nuanta folosita intr-o bucatarie in stil nordic este albul, care sporeste senzatia de lumina si spatiu, punand in valoare accesoriile si detaliile. O bucatarie in stil scandinav este aparent simpla, cu aspectul sau aerisit si liniile curate, dar extrem de eficient proiectata, fiind un mix intre forma si functionalitate.

Amenajare bucatarie 10

Lorena si Dimitris au cautat indelung un anumit model de bucatarie, care sa se incadreze in acest stil modern. Astfel ca, atunci cand au ajuns la Delta Studio, stiau deja ce isi doresc – au venit si cu o schita generala desenata chiar de ei – si au putut sa ii transmita cons. de vanzari Monica Petrescu si arhitectei de interior Andreea Baban toate nevoile si dorintele asupra spatiului. In urma vizitei in showroom, s-a inceput detalierea spatiului propriu zis, urmarindu-se crearea unei atmosfere armonioase si linistitoare. 

detalii bucatarie 1S-a optat pentru spatii de depozitare generoase, gandite pentru fiecare obiect in parte, s-a pus la punct un sistem de iluminat pentru blatul de lucru dar si pentru corpurile superioare, plus incadrarea electrocasnicelor deja achizitionate (masina spalat vase, cuptor, plita, hota, frigider freestanding).

Amenajare bucatarie 6

Spatiul amplu a permis amplasarea unei insule de 150 cm L x 60 cm l (cu usi batante), proiectata ca element de legatura intre bucatarie, living si hol, spatiul fiind unul deschis, de tipul “open-space”.

Amenajare bucatarie 4

untitled-6139Modelul de bucatarie Baron a fost simplicat pentru acest spatiu, optandu-se pentru fronturi cu rama din lemn masiv de tei profilata si vopsita opac, fronturi vitrina, cornisa, plinta, lezene, panouri decorative de capat din tei, sisteme de iluminat spoturi si banda LED, polita deschisa pentru recipiente decorative si mirodenii.  Acest model de bucatarie fabricat in Romania reuseste sa imbine perfect linia moderna cu cea clasica.

Amenajare bucatarie 8

Mobilierul de bucatarie proiectat pentru acest spatiu are 476 cm L x 226 cm H (corpuri cu usi batante, rabatabile, polite interioare, vitrine, sertare, corp polite vizibile).

Amenajare bucatarie 5

In aceeasi nota, s-a creat un mobilier pentru zona de hol, de 330 cm L x 215 cm H (dulap pentru incaltaminte si genti, corp mascare panou electric, bancuta sertare si usi batante, oglinda, cuier, polita depozitare).

detalii bucatarie 3
IMG_0761

Beneficiarii spatiului sunt extrem de incantati de rezultat. Spatiul arata asa cum au sperat, iar lumina naturala de care beneficiaza din plin incaperea pune in valoare fiecare detaliu al amenajarii de interior.

Amenajare bucatarie aa

Amenajare bucatarie 3

detalii bucatarie 2

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.