Bucataria Blanco Mate

Poate că până acum asociai numele Porcelanosa doar cu plăcile ceramice, dar cunoscutul grup spaniol este și producător de bucătării. Cel mai recent concept de bucătărie vine cu soluții interesante. Despre ce este vorba mai exact? Despre două zone distincte şi bine definite care vin în întâmpinarea celor pasionați de gătit și de ordine în această încăpere. Soluția este cu atât mai interesantă cu cât se potrivește în spațiile deschise, mobila având un design perfect adaptabil unei zone de zi spectaculoase în stil contemporan și nu numai. Fiind excelent gândită și cu un aspect impecabil ce camuflează electrocasnicele încorporate, modelul acesta de bucătărie poate fi minunat integrat și într-un ambient cu accente clasice.

smartluxury.ro despre bucataria Blanco Mate de la Porcelanosa (2)

Denumită Blanco Mate, bucătăria de la Porcelanosa are o masă insulă cu un front de lucru generos. La una dintre extremităţi sunt montate chiuveta şi plitele, la cealaltă locul de preparare beneficiind de o placă de tip Krion (polyester polimerizat) super-rezistentă la căldură, la acizi concentraţi şi la orice tip de solvent. Blatul este placat cu granit Portobello, iar restul ansamblului cu foi laminate din lemn de ulm. Pe una din lungimi sunt dispuse trei rânduri de sertare glisante, pe cea de-a doua un blat de tip “tejghea” la care se poate lua masa, ori se poate sorbi o gură de vin urmărind… manevrele bucătarului! La capătul din plan îndepărtat, o masă la care se pot aşeza comod 4 persoane.

Zona a doua, mai discretă dar extrem de necesară, este alcătuită din trei corpuri verticale de mobilier, finisate în placaj melaminat alb-mat. Aici sunt înglobate spaţiile frigorifice şi cele pentru depozitare uscată. Mai pot fi, de asemenea, înglobate maşina de spălat vase, materialele pentru întreţinere şi curăţenie etc. În totalitate, această bucătărie este trasată în linii simple, elegante şi oferă un spaţiu de manevrabilitate generos. Dacă nu te-ai hotărât încă ce tip de bucătărie să alegi, poate îți face cu ochiul Blanco Mate de la Porcelanosa pe care o poți avea prin comandă de la Delta Studio.

smartluxury.ro despre bucataria Blanco Mate de la Porcelanosa (3)

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.