Brikston: Povesti din Taramul de Argila

text: Echipa de Marketing Brikston

Fiecare companie spune o poveste. Iar lumea constructiilor are un fir narativ care se-ntinde din cele mai vechi timpuri. De cand se stiu, oamenii au cautat moduri cat mai eficiente de adapost. De-a lungul vremii, ,,adaposturile” au luat forma de ,,casa”, locul in care ne lasam grijile de peste zi la usa de la intrare.

Usor, usor, casa a inceput sa raspunda la nevoi din ce in ce mai complexe, la implinirea carora au raspuns cu promptitudine furnizorii de materiale de constructie a visurilor. Acesta este si cazul companiei Brikston, care a contribuit la infaptuirea a zeci de mii de visuri cu cheie, de-a lungul celor 50 de ani de existenta.

La fel ca un bucatar iscusit, Brikston a combinat argila cu focul si pasiunea pentru excelenta pentru a transforma fiecare casa, prin produsele pe care le comercializeaza, in acasa. Si pentru ca mestesugul se da mai departe, iar excelenta se construieste impreuna cu cei ce au aceeasi viziune, Brikston isi deschide portile pentru a primi invitati care doresc sa afle mai multe despre arta constructiilor si a amenajarilor.

Astfel, Brikston a creat o punte de legatura intre studenti, arhitecti, ingineri structuristi, distribuitori, constructori sau proiectanti, care-si doreau sa afle secretele din interiorul unei firme cu traditie in faurirea caramizilor, si oamenii din spatele brandului, care au facut din Brikston, in cele 5 decenii de activitate, o poveste de succes.

In acest fel s-au creat parteneriate durabile, oaspetii Brikston afland in detaliu cum arata fluxul de productie, din cariera si pana in casele oamenilor, au inteles mai bine gama de produse si au trait o experienta de neuitat.

Chiar saptamana trecuta, Brikston a marcat o noua reusita la capitolul relatii fructuoase si schimb de experiente, primind in vizita 3 specialisti in arhitectura si design interior, veniti din Bucuresti, prin intermediul evenimentului organizat de Delta Studio in luna mai.

Acestia au castigat oportunitatea de a pasi in imperiul caramizilor din zona Moldovei, prin excursia oferita cadou in cadrul evenimentului, in urma careia si-au satisfacut curiozitatile cu privire la produsele Brikston si solutiile propuse de companie pentru fatade si amenajari interioare. Cum li s-a parut experienta si daca ar repeta-o, aflam chiar de la ei:

Arhitect Laura Mocanu:

,,Vizita la fabrica a fost o experienta interesanta si constructiva. Experienta de a vedea procesul tehnologic si intreaga linie de productie este una care te face sa intelegi mai bine produsul si, drept urmare, sa comunici ca arhitect aceste informatii clientului tau. Pentru mine, ca designer de interior, a fost interesanta descoperirea solutiilor de compartimentare cu caramida Gard Quatro precum si a rafturilor pentru sticle, realizate tot din caramida.

In ceea ce priveste placarile ceramice cu produse klinker, cunosteam inainte o gama de decoruri, insa vizitand fabrica am descoperit mult mai multe finisaje, precum si procesul tehnologic prin care sunt produse acestea. In aceasta vizita am obtinut multe informatii tehnice despre tigla comercializata si caramida produsa de Brikston, informatii care vor fi impartasite de mine clientilor mei.

Am inteles mai bine de ce pardoselile din caramida sunt  incredibil de durabile, rezistente la alunecare si foarte usor de curatat atunci cand materialul este sigilat corespunzator. Pavajul de caramida poate fi o solutie buna pentru bucatariile rustice, pentru terase sau pentru amenajari in stil industrial.”

Arhitecti Ionut Constantin si Anca Constantin:

,,Vizita Brikston – evadare in lumea productiei profesionale!

In primul rand as vrea sa va multumim pentru sansa acordata de a vizita fabrica si de a intelege mai bine anumite lucruri legate atat de fluxul de productie, cat si de gama de produse pe care dumneavoastra le produceti si le puneti la dispozitie.

Am avut sansa sa cunoastem oameni deosebiti, extrem de ospitalieri, foarte bine pregatiti, care au avut raspunsuri prompte la toate intrebarile noastre.

Am ramas placuti impresionati de faptul ca avem produse de calitate si la noi in tara, produse cu un design deosebit, care pot sa puna in valoare proiectele de arhitectura.

Am recomandat si vom recomanda fara ezitare produsele dumneavoastra colaboratorilor si antreprenorilor nostri, si le vom implementa in proiectele noastre viitoare.

Va multumim si speram sa ne revedem!”

 

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.