Black Friday – un nou val de reduceri la peste 600 de produse pentru amenajări interioare!

Un val de reduceri noi, la produse vedetă extrem de îndrăgite și căutate, a fost lansat la Delta Studio pe 11 noiembrie, în ziua oficială de Black Friday! Peste 600 de produse irezistibile cu stocuri generoase sunt disponibile cu reduceri record: gresie porțelanată, faianță și diverse tipuri de placări pentru pereți, pardoseli calde, uși și sanitare (baterii, lavoare, wc-uri, mic mobilier pentru baie), decorațiuni, tapet și corpuri de iluminat. Semnate de designeri și branduri premium din întreaga lume, piesele din oferta Delta Studio vor asigura succesul oricărei amenajări de interior!

Gresie porțelanată de interior Kerama Marazi cu aspect de onix

Consilierii Delta Studio sunt disponibili pentru ghidaj și informații suplimentare. Fiecare utilizator poate beneficia de asistență profesionistă gratuită prin telefon pentru a compune coșul de cumpărături corect și informat.

Ușă Cocif Filomuro made in Italy

Beneficii Black Friday la Delta Studio: depozitare gratuită timp de 60 de zile

Toate produsele comandate în perioada campaniei (11 noiembrie – 25 noiembrie 2022) vor beneficia, la cerere, de depozitare gratuită timp de 60 de zile. Astfel, clienții care se află în mijlocul unei amenajări, își pot ridica produsele doar atunci când planifică implementarea și montarea efectivă a acestora. Cele 60 de zile se calculează din momentul achitării comenzii.

Mobilier pe comandă? Blochează tarife cu 20% mai mici de Black Friday!

Pentru clienții care planifică o amenajare cu mobilier tailor made, veștile devin tot mai bune: toate contractele semnate pentru piese mari de mobilier pe comandă (bucătării, dressing-uri, paturi și canapele) până la data de 25 noiembrie (cu avans achitat până la această dată) vor beneficia de tarife cu 20% mai mici!

Lucrează cu un arhitect: 30% discount la proiectare!

Surpriza supremă de Black Friday la Delta Studio este piesa de rezistență a brandului: biroul de arhitectură, format din arhitecți premiați la nivel național și internațional, poate fi contractat cu tarife preferențiale cu 30% mai mici! Achiziționează voucherul de discount de aici și blochează prețurile cele mai bune pentru amenajarea ta de vis!

Amenajările interioare premium nu au fost nicicând mai avantajoase!

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.